osteo-k2-kutija

Osteo K2

60 tableta

Jedinstvena formulacija za očuvanje zdravlja kostiju i krvnih sudova! Kombinacija D3 vitamina, kalcija i K2 vitamina. Zahvaljujući vitaminu K2 stimuliše se ugradnja kalcija u kosti, a spriječava patološko taloženje kalcija u krvnim sudovima.

utisept-3d-copy

UTISEPT

30 kapsula

Klinički dokazan visoko koncentrisani ekstrakt Hibiskusa (ElliroseTM ekstrakt) efikasan kod urinarnih infekcija. Razbija biofilm bakterija i  gljivica koje su često izvor ponavljanih urinarnih infekcija i koje su u formi biofilma otporne na antibiotsku terapiju.

nem-3d-kutija

NEM®

30 kapsula

Hrana za zglobove. Patentom zaštičena formulacija koja sadrži membranu ljuske jajeta u prahu. 100% prirodan izvor identičnih komponenti kao u ljudskom zglobu. Smanjuje bol, poboljšava pokretljivost! Brz početak djelovanja! Klinički dokazano!

sold3evit-kutija-nova-3d-

SolD3evit®

10 ml

Lako do svoje dnevne doze vitamina D3. Precizno i lako doziranje pumpicom. Pakovanje pogodno za nošenje. Bez okusa. Pogodan i za novorođenčad od 8 dana starosti.

oestrofact-kutija-sjena

Oestrofact® E

50 kapsula

Prirodan način rješavanja tegoba menopauze. Prirodni modulator hormonske aktivnosti koji pozitivno utiče na depresiju, jačinu i učestalost valunga, pojačano znojenje, elastičnost i vlažnost kože i sluzokože, očuvanje kostiju, nesanicu, srce i krvne sudove i ostale neugodne simptome uzrokovane menopauzom.

gengigel

Gengigel® gel

20 ml

Gengigel® u obliku gela posebno je primjeren u akutnim stanjima parodontalne bolesti (gingivitis, parodontitis). Sadrži hijaluronsku kiselinu primjerenu za trenutnu pomoć kod ublažavanja simptoma parodontalne bolesti. Gengigel® gel omogućuje brzu i djelotvornu pomoć za upaljene i otekle desni, desni koje krvare, produbljene džepove u desnima, oštećenja desni zbog vađenja ili čišćenja zuba ili hirurških zahvata, nadražena tkiva u ustima zbog fiksnih (krune, mostovi) ili mobilnih zubnih proteza.

livsane-immune-support-liguid

Livsane Immune support liquid
7 bočica

OJAČAJTE SVOJ IMUNITET! Immune Support Liquid je dopunski izvor vitamina, minerala, oligoelemenata i biljnih ekstrakata u obliku oralnog rastvora sa ukusom narandže. Preporučuje se odraslim osobama kao podrška u jačanju imuniteta i održanju zdravlja i funkcija cijelog organizma. Primjenjuje se 1 ampula dnevno, za vrijeme ili nakon obroka. Sadržaj se nakon mućkanja može popiti direktno iz ampule ili razblažiti dodavanjem u čašu vode ili soka.

livsane-lactoactive-kids

Livsane Lactoactive kids

20 tableta za žvakanje

Lactoacitve Kids je probiotski dodatak ishrani u obliku tableta za žvakanje. Sadrži žive probiotske kulture mliječno-kiselinskih bakterija Lactobacillus reuteri i Lactobacillus rhamnosus i vitamin C. Ovaj dijetetski suplement namijenjen je za uspostavljanje normalne crijevne flore kod djece sa dijarejom. Može se koristiti kod djece sa atopijskim dermatitisom, kao pomoć u ublažavanju simptoma poput svraba i crvenila.

livsani-iron-vital-liquid

Livsane Željezo vital liquid

rastvor za oralnu upotrebu
200 ml

Oralni rastvor ukusa narandže namijenjen odraslima i djeci starijoj od 4 godine kao dopunski izvor željeza, vitamina C i vitamina B kompleksa. Nebalansirana ishrana, anemija, menstrualni ciklus, trudnoća i dojenje su neka od stanja u kojima su potrebe organizma za željezom povećane i kada je preporučljivo uzeti Željezo Vital Liquid.

livsane-hair-and-nail

Livsane vitamini za kosu i nokte

60 kapsula

Dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor više vitamina B grupe (B1, B2, B3, B5, B6, B7 i B12) i minerala cinka, bakra i selena, a namijenjen kao nutritivna podrška održavanju normalnih noktiju i kose.

livsane-ljetna-prica

Livsane čaj ljetna priča

20 filter vrećica

Čaj Ljetna priča je mješavina biljnog čaja sa aromom spreminta i limun-limete. Čaj i kvaliteta koji sadrži 24% lista nane, plod šipruka, cvijet bijelog hibiskusa, plod jabuke, koru limuna i aromu sperminta.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku i medicinskom sredstvu. Za obavijest o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka i medicinskog sredstva posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.