osteo-k2-kutija

Osteo K2

60 tableta

Jedinstvena formulacija za očuvanje zdravlja kostiju i krvnih sudova! Kombinacija D3 vitamina, kalcija i K2 vitamina. Zahvaljujući vitaminu K2 stimuliše se ugradnja kalcija u kosti, a spriječava patološko taloženje kalcija u krvnim sudovima.

utisept-3d-copy

UTISEPT

30 kapsula

Klinički dokazan visoko koncentrisani ekstrakt Hibiskusa (ElliroseTM ekstrakt) efikasan kod urinarnih infekcija. Razbija biofilm bakterija i  gljivica koje su često izvor ponavljanih urinarnih infekcija i koje su u formi biofilma otporne na antibiotsku terapiju.

nem-3d-kutija

NEM®

30 kapsula

Hrana za zglobove. Patentom zaštičena formulacija koja sadrži membranu ljuske jajeta u prahu. 100% prirodan izvor identičnih komponenti kao u ljudskom zglobu. Smanjuje bol, poboljšava pokretljivost! Brz početak djelovanja! Klinički dokazano!

sold3evit-kutija-nova-3d-

SolD3evit®

10 ml

Lako do svoje dnevne doze vitamina D3. Precizno i lako doziranje pumpicom. Pakovanje pogodno za nošenje. Bez okusa. Pogodan i za novorođenčad od 8 dana starosti.

oestrofact-kutija-sjena

Oestrofact® E

50 kapsula

Prirodan način rješavanja tegoba menopauze. Prirodni modulator hormonske aktivnosti koji pozitivno utiče na depresiju, jačinu i učestalost valunga, pojačano znojenje, elastičnost i vlažnost kože i sluzokože, očuvanje kostiju, nesanicu, srce i krvne sudove i ostale neugodne simptome uzrokovane menopauzom.

livsane-lactoactive

Livsane lactoactive daily & immune

20 kapsula

Lactoacitve Daily & Immune je probiotski dodatak ishrani koji sadrži žive probiotske kulture mliječno-kiselinskih bakterija koje su fiziološki prisutne u digestivnom traktu, frukto-oligosaharide i cink. Ovaj dodatak ishrani namijenjen je za uspostavljanje normalne crijevne flore kod odraslih osoba od 18. godine. Pokazuje povoljne efekte na zdravlje poboljšanjem balansa intestinalne mikroflore i ublažavanjem privremenih ili hroničnih stomačnih problema poput gasova, grčeva, nadimanja, abdominalnog bola, dijareje, opstipacije.

livsane-skin-vital

Livsane vitamini za kožu

30 kapsula

Dijetetski suplement koji je namijenjen odraslima kao nutritivna podrška održavanju normalne kože u obliku kapsula. Predstavlja dopunski izvor: vitamina B2, B6, B12, C i E, cinka, bakra i koenzima Q10.

livsane-lipbalm

Livsane sensitive balzam za usne

4,8g

Ulje slatkog badema, ricinusovo ulje i ulje avokada, zaštitiće vaše usne i učiniti ih mekim i nježnim.

livsane-zeljezo-i-c

Livsane željezo i vitamin C

20 šumećih tableta

Šumeće tablete sa zaslađivačima i ukusom crne ribizle predstavljaju dopunski izvor željeza i vitamina C u ishrani. Proizvod je namijenjen odraslima i djeci starijoj od šest godina. Ne sadrži šećer. Uzeti dvije tablete dnevno. U cilju poboljšanja resorpcije željeza, tabletu popiti 1 do 2 sata prije obroka.

livsane-ljetna-prica

Livsane ljetna priča

20 filter vrećica

Ljetna priča je mješavina biljnog čaja sa aromom spreminta i limun-limete. Čaj prvog kvaliteta koji sadrži 24% lista nane, plod šipruka, cvijet bijelog hibiskusa, plod jabuke, koru limuna i aromu sperminta.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku i medicinskom sredstvu. Za obavijest o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka i medicinskog sredstva posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.