corga

Corega Double Power
tablete za čišćenje zubne proteze, 36 tableta

Tablete za svakodnevno čišćenje zubne proteze. Uklanjaju mrlje, zubne naslage i smanjuju neugodan miris uzrokovan bakterijama.

theraflu

Theraflu Max Plus C
10 kesica

Maksimalna jačina* sastojaka u jednom lijeku. Djeluje brzo protiv simptoma gripe i prehlade.

xilozin

Xilozin p
Sprej za nos, 10 ml

XILOZIN P 0,5 mg/ml sprej za nos sadrži alfa-simpatomimetički lijek – ksilometazolin. Ksilometazolin djeluje tako što sužava male krvne sudove (vazokonstriktivno svojstvo) i na taj način smanjuje otečenost sluznice nosa (dekongestivno djelovanje).

d3-sprej-kids

D3 SPRAY KID®
10 ml

D3 SPRAY KID® je dodatak ishrani u obliku oralnog spreja. Sadrži vitamin D3 u obliku holekalciferola. Namijenjen je za primjenu u novorođenčadi i djece, a mogu ga koristiti i odrasle osobe. Prednosti D3 SPRAY KID® oralnog spreja su njegova praktična primjena i pogodnost korištenja u novorođenčadi, djece i osoba koje imaju teškoće s gutanjem ili probleme sa želucem ili crijevima, te omogućavanje vrlo brze i gotovo stopostotne apsorpcije vitamina D u organizam.

opstilax

OPSTILAX® TABLETE
20 tableta

OPSTILAX® je biljni proizvod s blagim laksativnim djelovanjem (olakšava pražnjenje crijeva). Zahvaljujući kombinaciji korisnih sastojaka, OPSTILAX® je prirodni regulator probave, koji uravnotežuje rad probavnog sistema. OPSTILAX® reguliše rad crijeva na prirodan način tako što povećava motilitet (pokretljivost) crijeva, pomaže adsorpciju (vezivanje) i eliminaciju crijevnih plinova i ima blagi spazmolitički efekat (ublažava grčeve).

magnum-400-max

MAGNUM 400 MAX
20 kesica

MAGNUM 400 MAX je preparat sa maksimalnom dozom magnezijuma u jednoj kesici bez šećera, pa je pogodan i za osobe sa dijabetesom. Pored magnezijuma, sadrži i vitamine B1 i B6 koji doprinose još boljoj apsorpciji magnezijuma. Primjena: jedna kesica dnevno uz glavni obrok se rastvori direktno u ustima. Ukus pomorandže, bez šećera, pogodno za osobe sa dijabetesom.

selen-100-max

SELEN 100 MAX
40 tableta

SELEN 100 MAX doprinosi funkcionisanju imunog sistema, štitne žljezde, normalnoj spermogenezi, što ga čini veoma važnim mineralom. Vrlo je moćan antioksidans i samim tim doprinosi neutralisanju efekata slobodnih radikala i smanjenju oštećenja koja su nastala pod njihovim dejstvom. Kutija sadrži 40 tableta. Primjena: Odrasli i djeca starija od 12 godina: 1 tableta dnevno uz obrok ili poslije obroka.

magnezijum-limeta

LIVSANE Magnezijum sa ukusom limete
visoka doza 2 x 10 šumećih tableta

Jedna šumeće tableta sa ukusom limete i zaslađivačima sadrži 500 mg magnezija, minerala koji doprinosi pravilnom funkcionisanju nervnog i mišićnog sistema. Proizvod je namijenjen odraslim osobama koje se bave sportom i fizičkim aktivnostima.

cink-vitamin-c

Livsane Cink i Vitamin C
20 šumećih tableta

LIVSANE Cink+vitamin C je odličan izbor u odbrani imuniteta, jer oni u sinergiji djeluju povoljno na bijela krvna zrnca, uništavaju bakterije i viruse, borac su protiv stresa te štite naše stanice.

caj-zimska-bajka

Livsane čaj zimska bajka
20 filter vrećica

Potražite limitiranu seriju LIVSANE Zimska bajka čaja i prepustite se savršenoj mješavini šumskog voća i jagode.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku i medicinskom sredstvu. Za obavijest o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka i medicinskog sredstva posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.