linex-baby

LINEX® BABY

10 kesica

Za zdrav stomačić od rođenja!
LINEX® BABY sadrži žive liofilizirane bakterije vrste Bifidobacterium koje uspostavljaju i održavaju balans crijevne mikroflore.
Bifidobakterije (probiotičke bakterije) su obično prisutne u probavnom traktu i zovemo ih mikroflora probavnog trakta, utječu na crijevnu pokretljivost (peristaltiku) i stimuliraju imunološki sistem.
Nepravilan balans mikroflore se ogleda u grčevima, nadimanju, dijareji, zatvoru ili atopijskom dermatitisu. Primjena bifidobakterija je djelotvorna za fiziološki balans crijevne mikroflore, čime se uspostavlja njen prirodni balans.

dijetetski proizvod

linex-forte

LINEX® FORTE

14 tvrdih kapsula

Probiotik izbora kod proljeva!

Sadrži Bifidobacterije BB12 – najispitivaniji soj probiotika, ljudskom organizmu najpotrebniji! LINEX® FORTE kapsule koriste se kao preventivna i pomoćna terapija u slučaju dijareje, meteorizma i drugih probavnih poremećaja izazvanih narušavanjem ravnoteže crijevne mikroflore. LINEX® FORTE se naročito preporučuje kod virusnih i bakterijskih gastrointestinalnih infekcija (npr. rotavirusne infekcije, putnička dijareja).

OTC

exoderil

EXODERIL® otopina 1%

10ml

Duboko prodire I ubija gljivice!

Exoderil® rastvor za kožu upotrebljava se za liječenje gljivičnih infekcija noktiju. Ovo oboljenje, koje se stručno naziva onihomikoza, može biti teško liječiti zbog tvrde orožnjele ploče nokta i njegova sporog rasta. Onihomikoza nije oku ugodan prizor i može biti uzrok nelagode pred drugima. Katkada međutim nije riječ samo o kozmetičkom problemu. Nuspojave poput pukotina na noktu ili dodatnih infekcija mogu biti i bolne. Liječenje može trajati mjesecima i imati negativan utjecaj na društveni i profesionalni život pogođenih osoba. U teškim slučajevima onihomikoza može utjecati i na samopouzdanje i na emocionalno stanje.

OTC

presing-pm09

PRESSING® 10 mg

10 tableta

Pressing® tablete efikasno olakšavaju simptome alergija: svrab i curenje iz nosa, kihanje, suzenje očiju, kao i svrab i osip na koži.

OTC

kifekine-imunobalans-pm09

LIFELINE IMUNOBALANS

14 kapsula

Ojačajte imunitet djece u vrijeme polaska u školu ili vrtić!
Lifeline Imunobalans jača otpornost organizma na uobičajene infekcije prehladu i grip, pospješuje imuni odgovor na vakcinaciju, skraćuje vrijeme potrebno za oporavak, doprinosi smanjenju osjećaja umora i slabosti.

dijetetski proizvod

septanazal-sprej-za-djecu-pm09

SEPTANAZAL sprej za djecu 0,5 mg/50 mg/ml

Koriste se za:
* smanjenje osjećaja začepljenosti nosa i smanjenje oticanja sluznice nosa tokom upale sluznice nosa (rinitis) i poticanje zacjeljivanja oštećene kože i sluznice,
* za ublažavanje nealergijske upale sluznice nosa (vazomotorni rinitis),
* za liječenje otežanog disanja kroz nos, nakon operacije nosa.

OTC

septanazal-sprej-za-odrasle-pm09

SEPTANAZAL sprej za odrasle 1 mg/50 mg/ml

Koriste se za:
* smanjenje osjećaja začepljenosti nosa i smanjenje oticanja sluznice nosa tokom upale sluznice nosa (rinitis) i poticanje zacjeljivanja oštećene kože i sluznice,
* za ublažavanje nealergijske upale sluznice nosa (vazomotorni rinitis),
* za liječenje otežanog disanja kroz nos, nakon operacije nosa.

OTC

cardiopirin-100-mg

CARDIOPIRIN 100 mg

30 tableta

ŠTITI SRCE, ŠTEDI ŽELUDAC!
Jedna filmom obložena tableta Cardiopirin 100 mg dnevno može spriječiti brojna kardiovaskularna oboljenja. Smanjuje rizik od infarkta, te može smanjiti rizik od moždanog udara ili vaskularne tromboze.
Broj rješenja: 04-07. 10-4453/13 od dana 3.1.2014.

OTC

alvogen-ors

ALVOGEN O.R.S. ukus limuna

 12 šumećih tableta

Brza i efikasna nadoknada tečnosti i elektrolita.

dijetetski proizvod

magnezijum-300-direkt-pm09

MAGNEZIJUM 300 DIREKT

20 kesica

* Brzo rješenje kod grčeva u mišićima
* Za pravilan rad srca
* Prevencija osteoporoze
* Prva preporuka za sportiste
* Za zdravu trudnoću
* Pomoć kod migrena i čestih glavobolja
* Pomoć kod napetosti, stresa i nesanice

dijetetski proizvod

betty-folna-kiselina-400-pm09

BETTY FOLNA KISELINA 400 µg

90 tableta

Vitamin Folna kiselina u dozi od 400µg namijenjena je prije svega budućim majkama. Primjena folne kiseline tokom trudnoće omogućava održanje optimalnog nivoa folata u organizmu, čime se smanjuje mogućnost nastanka oštećenja neuralne cijevi ploda. Preporučuje se tokom prvog trimestra trudnoće i jedan mjesec prije planiranja začeća, kada je moguće.
Folna kiselina doprinosi: normalnoj diobi i formiranju ćelija krvi, formiranju placente i tkiva majke tokom trudnoće, pravilnoj funkciji i razvoju nervnog sistema i kognitivnih funkcija, održanju zdravlja imunog sistema i smanjenju umora. Ne sadrži šećer.

dijetetski proizvod

livsane-zova-i-vitamin-c-bombone-pm09

LIVSANE ZOVA I VITAMIN C BOMBONE

75 g

Voćnog ukusa zove i biljaka. Obogaćene vitaminom C. Za svakodnevnu upotrebu, preporučuju se i kod prehlade, kašlja i promuklosti. Ne sadrže šećer. Pogodne za dijabetičare.

hrana

livsane-caj-brusnica

LIVSANE BRUSNICA ČAJ 30%

20 filter vrećica

Čaj I kvaliteta. Sastoji se od mješavine 100% prirodnih sastojaka sa aromom brusnice. Pruža nezaboravan slatkasto-kiselkast ukus i osvježenje. Svaka filter vrećica pakovana je u aroma omotaču koji dodatno čuva svježinu i miris.

čaj

betty-energy-release

BETTY ENERGY RELEASE

20 šumećih tableta

1+1 GRATIS
rok trajanja oktobar 2018.
Prilikom kupovine jednog pakovanja BETTY Energy release šumećih tableta, poklanjamo Vam drugu kutiju gratis.
Kombinacija vitamina B kompleksa, vitamina C, te minerala cinka i magnezijuma, doprinosi normalnom metabolizmu i stvaranju energije, normalnoj funkciji imunog sistema, te smanjenju umora i iscrpljenosti.

dijetetski proizvod

betty-vitamin-c-1000-mg

BETTY vitamin C 1000 mg

20 šumećih tableta

1+1 GRATIS
rok trajanja oktobar 2018.
Prilikom kupovine jednog pakovanja BETTY Vitamin C 1000 mg, poklanjamo Vam drugu kutiju gratis.
Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog i nervnog sistema, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i smanjenju umora i malaksalosti. Vitamin C poboljšava apsorpciju gvožđa i učestvuje u formiranju kolagena, zbog čega doprinosi normalnoj funkciji kože, kostiju, hrskavica i zuba.

dijetetski proizvod

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku i medicinskom sredstvu. Za obavijest o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka i medicinskog sredstva posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.