lekadol-10

LEKADOL® PLUS C

10 vrećica

Učinkovit protiv boli i temperature!
Topli napitak sa Lekadolom plus C preporučuju se kod gripe i prehlade za ublažavanje tegoba kao što su:
• povišena tjelesna temperatura
• glavobolja
• bolovi u mišićima i zglobovima
• bolovi u grlu
Lekadol plus C ne sadrži šećer (saharozu).

OTC

angal-10

ANGAL® PASTILE

24 pastile

Kod upale sluznice usta i ždrijela (bolno gutanje, nadražaj).
Primjenjuje se za ublažavanje bolova kod upaljenog ždrijela, smanjuje rizik od razvoja težih bakterijskih infekcija. Takođe ublažava bolove, bolno gutanje i nadražaj u grlu. Angal pastile ne sadrže šećer, zato ih mogu koristiti i bolesnici koji boluju od šećerne bolesti.

OTC

fluimukan-10

FLUIMUKAN® SIRUP ZA DJECU

100 ml

Jači od kašlja!
Fluimukan sirup za djecu se upotrebljava za lakše iskašljavanja kod bolesti disajnog sistema sa gustom sluzi, otapa gustu sluz u disajnim putevima i djeluje već nakon 1. dana.

OTC

urasan-forte-10

URASAN FORTE

30 kapsula

SPRIJEČITE DA NE BUDE KASNO!
SNAGA JE U ZDRAVOJ PROSTATI.
Potpuno prirodan preparat na bazi sjemena bundeve koji rješava sve probleme koji nastaju usljed uvećane prostate (često, otežano, bolno mokrenje…). Smanjuje prostatu, reguliše probleme sa mokrenjem, eliminiše bolove, vraća potenciju.

septolete-total-10

SEPTOLETE TOTAL sprej za usnu sluznicu

30 ml

Ne dopustite da Vas bolno grlo zaustavi u Vašim planovima. Već kod prvih simptoma odaberite Septolete® total i vratite snagu svom grlu. Sa svojom jedinstvenom formulom Septolete® total osigurava potpun tretman protiv grlobolje: brzo otklanja bol, smanjuje upalu i uklanja uzrok infekcije.

OTC

cardiopirin-10

CARDIOPIRIN 100 mg

30 tableta

ŠTITI SRCE, ŠTEDI ŽELUDAC!
Jedna filmom obložena tableta Cardiopirin® 100 mg dnevno može spriječiti brojna kardiovaskularna oboljenja. Smanjuje rizik od infarkta, te može smanjitim rizik od moždanog udara ili vaskularne tromboze.
Broj rješenja: 04-07.10-4453/13 od dana 3.1.2014.

OTC

alvogen-ors

ALVOGEN O.R.S. ukus limuna

12 šumećih tableta

Brza i efikasna nadoknada tečnosti i elektrolita.

magnezijum-300-direkt-pm09

MAGNEZIJUM 300 DIREKT

20 kesica

* Brzo rješenje kod grčeva u mišićima
* Za pravilan rad srca
* Prevencija osteoporoze
* Prva preporuka za sportiste
* Za zdravu trudnoću
* Pomoć kod migrena i čestih glavobolja
* Pomoć kod napetosti, stresa i nesanice

nimulid-gel-10

NIMULID® TRANSGEL

30 g

Primjenjuje se lokalno (nanosi se na kožu) u cilju smanjenja bola kod uganuća zglobova i kod upala tetiva poslije različitih vrsta povreda.

OTC

granule-lakoce-fiuggi-10

GRANULE LAKOĆE FIUGGI

25 g

Dodatak prehrani na bazi biljnih ekstrakata sene, krušine, aloe vere, rabarbare, verbene, karanfilića i cimeta, pogoduju pravilnom radu crijeva.
*POMAŽE KOD ZATVORA
*POBOLJŠAVA RAD CRIJEVA
*OLAKŠAVA ELIMINACIJU TOKSINA
Originalna formula fiuggi ekskluzivno za farmaderbe tradicionalni proizvod laksativno, karminativno digestivno i antispazmodičko dejstvo.

livsane-bombone-10

LIVSANE ŽALFIJA I VITAMIN C BOMBONE

75 g

Proizvod sadrži ekstrakt žalfije, etarsko ulje žalfije i vitamin C. Četiri bombone na dan pokrivaju dnevne potrebe za vitaminom C, a etarsko ulje i ekstrakt žalfije daju žalfija bombonama posebno aromatičan i prijatan ukus. Ne sadrže šećer. Mogu se preporučiti i kod bola u grlu. Pogodne su za ponijeti.

livsane-caj-od-uve-10

LIVSANE UVA ČAJ

20 filter vrećica

Biljni čaj od listova uve. Čaj I kvaliteta. Sadrži pažljivo gajene i birane listove uve koji pomažu očuvanju zdravlja urinarnog trakta. Svaka filter vrećica pakovana je u aroma omotaču koji dodatno čuva svježinu i miris.

livsane-vitamin-c-10

LIVSANE VITAMIN C U PRAHU

100 g

Vitamin C u prahu, prašak za pripremu napitka predstavlja dopunski izvor vitamina C u ishrani. Prašak za pripremu napitka je pogodan oblik za djecu od 2. godine i odrasle koji imaju poteškoća sa primjenom tableta. Vitamin C doprinosi održanju normalne funkcije imunskog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa izazvanog dejstvom slobodnih radikala. Doprinosi normalnoj sintezi kolagena za normalnu funkciju kože, krvnih sudova, kostiju, hrskavice, desni i zuba. Vitamin C doprinosi smanjenju umora i isrcpljenosti.

betty-vitamini-b-10

BETTY VITAMINI B KOMPLEKSA

60 tableta

Kombinacija vitamina B kompleksa doprinosi:
*normalnom metabolizmu stvaranja energije
*očuvanju normalne funkcije nervnog sistema
*normalnoj psihološkoj funkciji
*smanjenju umora i isrpljenosti.

betty-vitamin-c-100-mg-10

BETTY VITAMIN C 1000 mg

20 šumećih tableta

1+1 GRATIS
Prilikom kupovine jednog pakovanja BETTY Vitamin C 1000 mg, poklanjamo Vam drugu kutiju gratis. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog i nervnog sistema, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i smanjenju umora i malaksalosti. Vitamin C poboljšava apsorpciju gvožđa i učestvuje u formiranju kolagena, zbog čega doprinosi normalnoj funkciji kože, kostiju, hrskavica i zuba.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku i medicinskom sredstvu. Za obavijest o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka i medicinskog sredstva posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.