theraflu-max-plus-c

THERAFLU MAX PLUS C

10 kesica

Maksimalna jačina*sastojaka u jednom lijeku. Djeluje brzo protiv simptoma gripe i prehlade.
*Najveća (maksimalna) dostupna doza paracetamola i fenilefrina po uzimanju, u kombinaciji sa askorbinskom kiselinom, u obliku praška za oralni rastvor, u skladu sa sažetkom karakteristika lijeka.

nailner-olovka-protiv-gljivica

NAILNER ®OLOVKA PROTIV GLJIVICA NA NOKTIMA

4 ml

Nailner® efikasno tretira gljivice na noktima. Zahvaljujući inovativnom sistemu nanošenja Nailner® prodire duboko u strukturu nokta i snižava pH vrijednost. Nastaje kisela okolina koja zaustavlja širenje gljivica na noktima.
Zahvaljujući posebnom sastojku za posvjetljivanje, Nailner® 2 u 1 posvjetljuje požutjeli dio nokta već nakon 7 dana nanošenja.

hadensa-rektalna-mast

HADENSA REKTALNA MAST

42 g

Lijek za spoljašnje i unutrašnje hemoroide, analne fisure i druge slične tegobe u analnom predjelu sa četverostrukim djelovanjem:
– brzo ublažava svrab i bol
– efikasno suzbija upalu
– djeluje antibakterijski
– hladi zahvaćeno područje

merz-spezial-dragees

MERZ SPEZIAL® DRAGEES

60 dražeja

Unutrašnja opskrba hranljivim stvarima je ključna za spoljašnju ljepotu. Merz Spezial® Dragees spadaju u dodatke prehrani, a sadrže jedinstvenu kombinaciju vitamina i minerala kojima vam omogućavaju svježu i zdravu kožu, bujnu i sjajnu kosu te lijepe i čvrste nokte.

voltaren-emulgel-1-gel

 VOLTAREN EMULGEL 1% GEL

50g

Voltaren Emulgel 1% gel djeluje s trostrukim efektom: ublažava bol, smanjuje upalu i ubrzava oporavak. Voltaren Emulgel 1% gel preporučuje se za ublažavanje bolova u mišićima i mekim tkivima.

livsane-baby-sensitive-vla-ne-maramice

LIVSANE BABY SENSITIVE VLAŽNE MARAMICE

80 komada

Vlažne maramice za bebe namjenje svakodnevnoj njezi osjetljive kože. Bez parabena i alkohola. PH vrijednost koja odgovara koži.

livsane-kalcijum

LIVSANE KALCIJUM

20 šumećih tableta

Kalcijum doprinosi pravilnom razvoju i održavanju zdravih kostiju, zuba i pravilnom radu mišića.

livsane-aj-umbir

LIVSANE ČAJ ĐUMBIR

20 filter vrećica

Livsane čaj đumbir je napravljen od mješavine 100 % biljnih sastojaka sa aromom limuna i đumbira. Ljutkasti ukus đumbira zagrijaće vaše tijelo i dušu, a limun će vas osvježiti. Svaka filter kesica pakovana je u aroma omotaču koji dodatno čuva svježinu i miris.

livsane-vitamin-c-prah

LIVSANE MAGNEZIJUM SA UKUSOM CRNE RIBIZLE

20 šumećih tableta

Livsane magnezijum sa okusom crne ribizle je dopunski izvor magnezijuma redovnoj i balansiranoj ishrani odraslih i djece starije od 4 godine. Proizvod ne sadrži šećer, gluten ni laktozu.

livsane-magnezijum-sa-ukusom

LIVSANE ČAJ ZIMSKA BAJKA

20 filter vrećica

Potražite limitiranu seriju LIVSANE Zimska bajka čaja i prepustite se savršenoj miješavini šumskog voća i jagode.

livsane-aj-zimska-bajka

LIVSANE ČAJ ZIMSKA BAJKA

20 filter vrećica

Potražite limitiranu seriju LIVSANE Zimska bajka čaja i prepustite se savršenoj miješavini šumskog voća i jagode.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku i medicinskom sredstvu. Za obavijest o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka i medicinskog sredstva posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.