linex

LINEX®

16 kapsula

OTC probiotik sa iskustvom i tradicijom!
Obnavlja poremećenu crijevnu floru. Namijenjen i djeci i odraslima. Za sve koji često ili dugo koriste antibiotike, spremaju se za putovanje ili imaju problem sa dijarejom ili opstipacijom.

OTC

diclac

DICLAC gel 5%

50g

DICLAC 5% GEL – Snažno protiv boli!
Namijenjen je za vanjsku primjenu kod simptomatskog liječenja bola I upale u slučajevima ozljeda tetiva, ligamenata, zglobova, mišića, degenerativnih oboljenja zglobova te kod lokaliziranog oštećenja mekog tkiva uzrokovanog reumatskim oboljenjem.

OTC

flonidan

FLONIDAN 10mg

10 tableta

Ne dopustite alergiji da od Vas pravi karikaturu!

Flonidan tablete ublažavaju simptome alergijskog rinitisa (npr.kod polenske groznice). Pomažu kod ublažavanja simptoma alergije onemogućavajući djelovanje histamina kojeg tijelo proizvodi kada ste na nešto alergični.

OTC

maca

MACA

prah 100g

Maca prah 100g – nježna prema ženi, a dovoljno jaka za muškarca!
Smanjuje menstrualne bolove, ublažava simptome menopauze I posljedice stresa; koži vraća sjaj; jača imunitet. Smatra se prirodnim afrodizijakom, opskrbljuje tijelo energijom I utiče na plodnost.

kamagel

KAMAGEL

gel 40g

Kamagel gel je gel sa ekstraktom kamilice koji efikasno ublažava neprijatan osjećaj na koži. Njegove aktivne komponente reduciraju upalu, otok I crvenilo. Na mjestu aplikacije stvara zaštitni film koji sprečava nastanak sekundarnih infekcija I osigurava brzu regeneraciju tkiva. Štiti kožu od isušivanja, prijatno hladi i ne ostavlja tragove.

digestal

DIGESTAL

30 dražeja

Digestal je enzimski preparat koji sadrži enzime pankreasa I ekstrakte goveđe žuči. Otklanja tegobe izazvane unosom masne hrane. Za lakše varenje!

oligogal-se

OLIGOGAL Se

30 kapsula

Oligogal® Se sadrži selen u kombinaciji sa vitaminima A, C, E. Selen je esencijalni oligoelement, neophodan za normalno funkcionisanje organizma. Pravilan izbor antioksidanasa za proljetno vrijeme. Mislite na sebe, zaštitite se od proljetnih uticaja!

gastrobalans

GASTROBALANS

10 kapsula

Gastrobalans® regeneriše crijevnu floru, pomaže u regulaciji probavnih smetnji kao što su dijareja, nadutost, zatvor I dispepsija I pospješuje eradikaciju Heliobacter pylori.

waya-lgg-kapi

WAYA® LGG kapi

10ml

WAYA® kapi su namijenjenje za dijetetsko regulisanje probavnih smetnji kod novorođenčadi, dojenčadi I djece. Sadrže najistraženiju probiotičku kulturu na svijetu Lactobacillus Rhamnosus GG, koja je uobičajeno prisutna u našem probavnom sistemu.

waya-lgg-forte

WAYA® LGG FORTE

15 kapsula

WAYA® forte kapsule namijenjene su za dijetetsko regulisanje probavnih smetnji kod odraslih I djece. Sadrže najistraženiju probiotičku kulturu na svijetu Lactobacillus Rhamnosus GG, koja je uobičajeno prisutna u našem probavnom sistemu.

corega-max-seal

COREGA MAX SEAL

krema za zubne proteze

Corega Max Seal je inovativni aplikator za lakše nanošenje I posljedično vrhunsko prijanjanje.

fenistil-gel

FENISTIL GEL

30g

Fenistil gel smiruje I hladi kada najvise svrbi. Fenistil gel već nakon nekoliko minuta ublažava svrab I smiruje nadraženu kožu kod uboda insekata, opekotina od sunca, urtikarije, dermatoza te površinskih opekotina. Ugodno hladi.

afri-ka-ljiva-forte

AFRIČKA ŠLJIVA FORTE

10 kapsula

Afrička šljiva forte je prirodno rješenje za potenciju I bolji seksualni odnos. Održava I olakšava erkeciju na prirodan način. Dovodi do povećanja seklsualne želje I rješava probleme sa prostatom.

livsane-immune-suport-liquid

LIVSANE IMMUNE SUPPORT LIQUID

7 bočica od 25 ml

OJAČAJTE SVOJ IMUNITET! Immune Support Liquid je dopunski izvor vitamina, minerala, oligoelemenata i biljnih ekstrakata u obliku oralnog rastvora sa ukusom narandže. Preporučuje se odraslim osobama kao podrška u jačanju imuniteta i održanju zdravlja i funkcija cijelog organizma. Primjenjuje se 1 ampula dnevno, za vrijeme ili nakon obroka. Sadržaj se nakon mućkanja može popiti direktno iz ampule ili razblažiti dodavanjem u čašu vode ili soka.

livsane-umbir-aj

LIVSANE ĐUMBIR ČAJ

20 filter vrećica

Livsane čaj od đumbira napravljen je od mješavine 100% biljnih sastojaka sa aromom limun – limete i đumbira. Bogatog aromatičnog i pikantno citrusnog ukusa. Može se poslužiti kao zdravo hladno osvježenje tokom vrelih ljetnih dana. Svaka kesica je pakovana u aroma omotač koji dodatno čuva svježinu i miris.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku i medicinskom sredstvu. Za obavijest o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka i medicinskog sredstva posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.