Hepatrombin

Hepatrombin gel 50000 i.j.

40 g

Za korak bez bola. Ublažava bolove, otoke i osjećaj težine u nogama.

Linex-forte

Linex forte

14 kapsula

Sadrže žive liofilizirane mliječno kisele bakterije vrste Lactobacillus i Bifidobacterium uz dodatak probiotika (inulin s oligofruktozom) koji reguliraju i održavaju ravnotežu crijevne flore.

Penaten

PENATEN KREMA

50 ml

Idealna za njegu dijelova tijela koji su izloženi vanjskim utjecajima i podložni upalama.

Exoderil

Exoderil® otopina

10 ml

Prodire duboko u nokatnu ploču te postiže visoku koncentraciju neposredno u području nakupljanja gljivica. Ubija gljivice i njihove spore u samom žarištu infekcije.

Bulardi

BULARDI PROBIOTIK ZA DJECU

10 kapsula

Efikasna doza od 5 milijardi probiotske kulture Bulardi je potpuno prirodan probiotik koji povoljno djeluje na ravnotežu crijevne mikroflore, prevenciju i zaustavljanje dijareje kod djece.

Biofar

Biofar Kalcijum + Magnezijum

20 šumećih tableta

Za zdravlje koštano mišićnog sistema. Preporučuje se starijoj populaciji, ženama u menopauzi, kod osteoporoze, u stanjima napetosti, kao i kod alergija.

Omega-3

Lifeline Omega 3

30 kapsula

Smanjuje nivo triglicerida u krvi i rizik od kardiovaskularnih bolesti. Pomaže regulaciju visokog krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi. Poboljšava funkciju nervnog, gastrointestinalnog i imunog sistema.

Fenistil-gel

Fenistil® gel

30 g

Umiruje i hladi kožu kod uboda insekata, opekotina od sunca, preosjetljivosti na sunčevu svjetlost i dermatitisa alergijskog porijekla.

Nalgesin

Nalgesin S

10 film tableta

Smiruje bolove koji prate prehladu i gripu, upalu, snižava povišenu tjelesnu temperaturu. Pomaže kod glavobolje, zubobolje, migrene, kao i reumatskih, menstrualnih i postoperativnih bolova.

Dramina

Dramina 50 mg

10 tableta

Za sprječavanje mučnine, povraćanja i/ili vrtoglavice vezane za bolest putovanja, kao i za sprječavanje i liječenje mučnine i povraćanja drugog uzroka (osim u slučajevima uzimanja antineoplastičnog lijeka).

Bilobil

Bilobil forte 80 mg

60 kapsula

Kod poremećaja prokrvljenosti ekstremiteta, prokrvljenosti i funkcije mozga (smanjenje intelektualnih sposobnosti i pamćenja, osjećaj straha, vertigo, zvonjenje u ušima).

Becutan

Becutan vlažne maramice 26 komada

Sadrže hidratantan losion sa ekstraktom kamilice koji štiti kožu od zapaljenja i ima blago antiseptičko svojstvo. Preporučuju se i za odrasle osobe sa osetljivom kožom. Ne sadrže alkohol.

Autan

Autan Family Sprej protiv komaraca

Štiti od ujeda komaraca do četiri sata nakon nanošenja. Pogodan za cijelu porodicu, kao i za djecu mlađu od dvije godine.

Espumizas

ESPUMISAN 40 mg

25 kapsula

Upotrebljava se za simptomatsko liječenje poremećaja probavnoga trakta uzrokovanih pojačanim stvaranjem gasova u probavnom traktu, na primjer nadutosti.

Operil-P

OPERIL P 0.025% kapi za nos za djecu

10 ml

Koriste se kod:

– upale nosne sluznice uzrokovane prehladom (akutni rinitis)

– polenske hunjavice (alergijski rinitis)

– upale nosnih šupljina i došupljina (nazalnih i paranazalnih sinusa)

– upale srednjeg uha

Архив Препоръка на месеца:
януари | февруари | март | април | май