voltaren-2-skatlatuba-bih-2

VOLTAREN FORTE 2% GEL

50 g

Voltaren Forte 2% gel sa dvostrukom snagom diklofenaka omogućava ublažavanje bolova u zglobovima do 12 sati.

fenistil_gel

Fenistil gel

30 g

Merz Spezial Kolagenska kremasta pjena razvijena je radi poboljšanja strukture i elastičnosti kože. Sadrži jedinstvenu kombinaciju kolagena, vitamina C i aktivatora kolagena prirodnog porijekla.
Inovativna formulacija kremaste pjene omogućava aktivnim supstancama efikasnije i dublje prodiranje u kožu, smanjuje bore i sprečava prerano starenje

femibion_1_ba_kutija_d_350x425

FEMIBION 1

Najtraženiji vitaminsko-mineralni proizvod u Evropi namijenjen ženama u pripremi za trudnoću, trudnoću i period dojenja.

femibion_2_ba_kutija_d_350x425

FEMIBION 2

Najtraženiji vitaminsko-mineralni proizvod u Evropi namijenjen ženama u pripremi za trudnoću, trudnoću i period dojenja.

osteo-k2-kutija

Osteo K2

60 tableta

Jedinstvena formulacija za očuvanje zdravlja kostiju i krvnih sudova! Kombinacija D3 vitamina, kalcija i K2 vitamina. Zahvaljujući vitaminu K2 stimuliše se ugradnja kalcija u kosti a spriječava patološko taloženje kalcija u krvnim sudovima.

nem-3d-kutija

NEM

30 kapsula

Hrana za zglobove. Patentom zaštičena formulacija koja sadrži membranu ljuske jajeta u prahu. 100% prirodan izvor identičnih komponenti kao u ljudskom zglobu. Smanjuje bol, poboljšava pokretljivost! Brz početak djelovanja! Klinički dokazano!

livsane_lactoactive_kids_angled

LIVSANE Lactoactive Kids tablete za žvakanje

Lactoacitve Kids je probiotski dodatak ishrani u obliku tableta za žvakanje. Sadrži žive probiotske kulture mlečno-kiselinskih bakterija Lactobacillus reuteri i Lactobacillus rhamnosus i vitamin C.

livsane-immune-support

LIVSANE Immune Support

7 bočica

Dopunski izvor vitamina, minerala, oligoelemenata i biljnih ekstrakata u obliku oralnog rastvora sa ukusom narandže. Namijenjen odraslim osobama za jačanje imuniteta i održanje zdravlja i funkcije cijelog organizma.

livsane_hairnails-vital_angled

LIVSANE VITAMINI ZA KOSU I NOKTE

Dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor više vitamina B grupe (B1, B2, B3, B5, B6, B7 i B12) i minerala cinka, bakra i selena, a namijenjen kao nutritivna podrška održavanju normalnih noktiju i kose.

kamilica-02

LIVSANE čaj kamilica cvijet

LIVSANE kamilica je biljni čaj od cvjetova kamilice prepoznatljivog prijatnog mirisa koji opušta i umiruje. Najbolji je svježe pripremljen, topao, kada eterična ulja kamilice, koja mu daju blagotvorna svojstva, optimalno djeluju. Pripremite samo jednu šoljicu čaja od kamilice kada želite da se opustite i uživajte u bezbroj koristi koje vam ona donosi.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku i medicinskom sredstvu. Za obavijest o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka i medicinskog sredstva posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.