linex-baby

LINEX® BABY

10 kesica

LINEX® BABY – Za zdrav stomačić od rođenja! LINEX® BABY sadrži žive liofilizirane bakterije vrste Bifidobacterium koje uspostavljaju i održavaju balans crijevne mikroflore. Bifidobakterije (probiotičke bakterije) su obično prisutne u probavnom traktu i zovemo ih mikroflora probavnog trakta, utječu na crijevnu pokretljivost (peristaltiku) i stimuliraju imunološki sistem. Nepravilan balans mikroflore se ogleda u grčevima, nadimanju, dijareji, zatvoru ili atopijskom dermatitisu. Primjena bifidobakterija je djelotvorna za fiziološki balans crijevne mikroflore, čime se uspostavlja njen prirodni balans.

dijetetski proizvod

linex-forte

LINEX® FORTE

14 tvrdih kapsula

LINEX® FORTE – Probiotik izbora kod proljeva! Sadrži Bifidobacterije BB12 – najispitivaniji soj probiotika, ljudskom organizmu najpotrebniji! LINEX® FORTE kapsule koriste se kao preventivna i pomoćna terapija u slučaju dijareje, meteorizma i drugih probavnih poremećaja izazvanih narušavanjem ravnoteže crijevne mikroflore. LINEX® FORTE se naročito preporučuje kod virusnih i bakterijskih gastrointestinalnih infekcija (npr. rotavirusne infekcije, putnička dijareja).

OTC

exoderil

EXODERIL® otopina 1%

10ml

EXODERIL® rastvor za kožu – Duboko prodire I ubija gljivice! Exoderil® rastvor za kožu upotrebljava se za liječenje gljivičnih infekcija noktiju. Ovo oboljenje, koje se stručno naziva onihomikoza, može biti teško liječiti zbog tvrde orožnjele ploče nokta i njegova sporog rasta. Onihomikoza nije oku ugodan prizor i može biti uzrok nelagode pred drugima. Katkada međutim nije riječ samo o kozmetičkom problemu. Nuspojave poput pukotina na noktu ili dodatnih infekcija mogu biti i bolne. Liječenje može trajati mjesecima i imati negativan utjecaj na društveni i profesionalni život pogođenih osoba. U teškim slučajevima onihomikoza može utjecati i na samopouzdanje i na emocionalno stanje.

OTC

pressing

PRESSING® 10 mg

10 tableta

Pressing® tablete efikasno olakšavaju simptome alergija: svrab i curenje iz nosa, kihanje, suzenje očiju, kao i svrab i osip na koži.

OTC

citrax-forte

CITRAX FORTE

30 kapsula

Dijetetski proizvod sa gorkom pomorandžom i limunom. Iscijediće Vas kao limun!
– topi masne naslage
– dovodi do gubitka kilograma
– ubrzava metabolizam
– povećava energiju i vitalnost
– smanjuje apetit
– reguliše holesterol
– jača imuni sistem

dijetetski proizvod

nalgesin

NALGESIN® S 275 mg

10 filmom obloženih tableta

Lioton 1000 jedinstvene formulacije i najviše koncentracije lijeka heparina na BiH tržištu!
Brzo i efikasno tretiranje otoka, proširenih vena, hematoma – modrica, povreda kojima dominira otok.

OTC

cardiopirin-100-mg

CARDIOPIRIN 100 mg

30 tableta

Štiti srce, štedi želudac
Jedna filmom obložena tableta Cardiopirin 100 mg dnevno može spriječiti brojna kardiovaskularna oboljenja. Smanjuje rizik od infarkta, te može smanjiti rizik od moždanog udara ili vaskularne tromboze.
Broj rješenja: 04-07. 10-4453/13 od dana 3.1.2014.

OTC

protect-cimet

PROTECT CIMET

30 tableta

Preporučuje se kao pomoć regulaciji nivoa šećera u krvi, kod otežanog varenja, nadutosti, grčeva i gasova, kao pomoć u regulaciji nivoa holesterola i triglicerida u krvi, kod oslabljene cirkulacije u ekstremitetima.

dijetetski proizvod

nimulid

NIMULID® TRANSGEL

30g

Primjenjuje se lokalno (nanosi se na kožu) u cilju smanjenja bola kod uganuća zglobova i kod upala tetiva poslije različitih vrsta povreda.

OTC

alvogen-o.r.s.-ukus-limuna

ALVOGEN O.R.S.
ukus limuna

12 šumećih tableta

Brza i efikasna nadoknada tečnosti i elektroilta.

dijetetski proizvod

lifeline

LIFELINE URO-BALANS

20 kapsula

Lifeline URO-balans Probiotik sa brusnicom. Pomaže kod čestih i ponavljanih urinarnih infekcija. Sprečava vezivanje patogenih bakterija za sluznicu urogenitalnog trakta i njihovu kolonizaciju, obnavlja crijevnu i vaginalnu floru, te tako smanjuje mogućnost nastanka urinarnih infekcija.

dijetetski proizvod

betty-energy-release

BETTY ENERGY RELEASE

20 šumećih tableta

1+1 GRATIS
Prilikom kupovine jednog pakovanja BETTY Energy release šumećih tableta, poklanjamo Vam drugu kutiju gratis. Kombinacija vitamina B kompleksa, vitamina C, te minerala cinka i magnezijuma, doprinosi normalnom metabolizmu i stvaranju energije, normalnoj funkciji imunog sistema, te smanjenju umora i iscrpljenosti.

dijetetski proizvod

betty-vitamin-c-1000-mg

BETTY vitamin C 1000 mg

20 šumećih tableta

1+1 GRATIS
Prilikom kupovine jednog pakovanja BETTY Vitamin C 1000 mg, poklanjamo Vam drugu kutiju gratis. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog i nervnog sistema, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i smanjenju umora i malaksalosti. Vitamin C poboljšava apsorpciju gvožđa i učestvuje u formiranju kolagena, zbog čega doprinosi normalnoj funkciji kože, kostiju, hrskavica i zuba.

dijetetski proizvod

multivitamin-i-zeljezo

BETTY multivitamini i željezo

60 tableta

Vitamini A,B,C,D i E doprinose održanju zdravlja: kostiju, hrskavica, mišića i zglobova, zuba i desni, kože i sluzokože. Vitamini A, C i vitamin D doprinose očuvanju zdravlja imunog sistema. Vitamini B kompleksa i željezo doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema. Željezo doprinosi formiranju crvenih krvnih ćelija i hemoglobina, te smanjenju umora i iscrpljenosti.

dijetetski proizvod

livsane-bombone

LIVSANE eukaliptus – mentol bombone

75g

Sa etarskim uljima eukaliptusa i mentola.
Osvježavaju grlo i ždrijelo. Za svjež dah, preporučuju se kod bola u grlu, kašlja i promuklosti. Ne sadrže šećer. Pogodne za dijabetičare

hrana

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku i medicinskom sredstvu. Za obavijest o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka i medicinskog sredstva posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.