probiovision

PROBIOVISION ACUTE 6 tableta

Efikasan u slučaju akutne dijareje (proljeva) i disbalansa crijevne flore zbog kontaminirane hrane i vode. Mogu ih koristiti bebe iznad 3 mjeseca, djeca i odrasli.

fenistil

FENISTIL® GEL 30 g

Umiruje i hladi kožu kod uboda insekata, opekotina od sunca, preosjetljivosti na sunčevu svjetlost i dermatitisa alergijskog porijekla. OTC

flonidan

FLONIDAN® 10 mg 10 tableta

Preporučuje se za: – simptomatsko liječenje alergijskog rinitisa (kihavica, curenje iz nosa i svrab) – hronične idiopatske urtikarije (osip, svrab, koprivnjača, crvenilo kože). OTC

hepatrombin

HEPATROMBIN KREMA 50 000 I.J. 40 g

Za liječenje zapaljenja površinskih vena (površinski tromboflebitis) i olakšanja tegoba (npr. bola) kod promjena na koži kao što su površinske modrice i hematomi (krvni podlivi). OTC

trawelin

TRAWELIN 30 tableta

Trawelin je dodatak ishrani koji se koristi protiv mučnine tokom putovanja. Namijenjen je za djecu stariju od 4 godine i odrasle. Ne izaziva pospanost i ošamućenost. Sadrži đumbir i vitamin B6.

linex

LINEX® 16 kapsula

Obnavlja poremećenu crijevnu floru. Namijenjen i djeci i odraslima. Za sve koji često ili dugo koriste antibiotike, spremaju se za putovanje ili imaju problem sa dijarejom ili opstipacijom.. OTC

biofar

KALCIJUM 500 mg + VITAMIN D3 20 šumećih tableta

Pomaže održati jake i zdrave kosti – Sprječava nedostatak kalcijuma i nastanak osteoporoze. – Smanjuje rizik od fraktura. – Vitamin D pomaže tijelu apsorbovati kalcij.

melem

MELEM® 10 ml

Učinkovita terapeutska emulzija spas je za intenzivno nadraženu kožu za cijelu porodicu.

omega

OMEGA 3 1000 mg + VITAMIN E 100 kapsula

Za poboljšanje opšteg stanja organizma, a naročito kod povećanog stresa i povišenog holesterola u krvi.

direkt

MAGNEZIUM LEK DIREKT 300 mg 20 vrećica

Efikasan kod umora, nemira, slabe koncentracije, povećane sklonosti stresu i grčevima u mišićima. Bitan za opuštanje mišića, za prijenos podražaja u nervnom sistemu i doprinosi formiranju kostiju.

quixs

QUIXX EXTRA SPREJ ZA NOS 30 ml

Prirodna morska voda Atlantskog okeana sa visokom koncentracijom soli i dodatkom prirodnog eterskog ulja eukaliptusa sa efektom otčepljenja nosne sluznice i protuupalnim djelovanjem. Bez konzervansa i vještačkih dodataka i efekta stvaranja ovisnosti.

bettykremabebe

BETTY KREMA ZA BEBE 185 ml

Umiruje kožu kod pelenskog osipa. Štiti kožu na prevojima od znojenja i trenja. Podmazuje, omekšava i održava vlažnost kože.

bettykremaruke

BETTY KREMA ZA RUKE 50 ml

Krema za idealnu svakodnevnu njegu i zaštitu ruku i noktiju. Sadrži zaštitna ulja, pantenol, glicerol i vitamin E. Hidrira, hrani, štiti i regeneriše kožu ruku.

bettyvata

BETTY VATA SENSITIVE 100 g

Dobijena je preradom visokokvalitetnog 100% pamuka, bez dodatka viskoze, što je čini posebno pogodnom kod osoba s osjetljivom ko- žom. Velika moć upijanja, mekoća dodira i nježnost teksture osnovne su karakteristike ovog proizvoda idealnog za svakodnevnu njegu lica i tijela, kozmetič- ke svrhe, kod njege djece i dojenčadi, kao i za upotrebu u kućanstvu.

bettystapici

BETTY ŠTAPIĆI ZA UŠI 200 komada

Vateni štapići namijenjeni su i najosjetljivijoj koži. Kvalitetna elastična osnova na vrhovima je omotana najfinijim 100% pamukom. Idealni su za svakodnevnu njegu lica i tijela.


Prije upotrebe detaljno proučite uputstvo! O indikacijama, mjerama opreza i neželjenim reakcijama na lijek, odnosno medicinsko sredstva, posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.

Arhiva preporuka mjeseca:
jun | jul | avgust | septembar | oktobar | novembar | decembar | januar'16 | februar'16 | mart'16