betty-januar-bih-fluimukan-sirup-za-odrasle

FLUIMUKAN SIRUP ZA ODRASLE

200 ml

JAČI OD KAŠLJA
Za brzo uklanjanje kašlja od prvog dana!
Fluimukan sirup za odrasle od 200ml
Fluimukan oralni rastvor je lijek za razrjeđivanje guste sluzi u disajnim putevima kod akutnih i hroničnih bolesti disajnog sistema i radi lakšeg iskašljavanja.
Razgrađuje gustu sluz, olakšava iskašljavanje i tako umiruje kašalj i djeluje već nakon 1. dana!

OTC

angal-10

ANGAL® PASTILE

24 pastile

Kod upale sluznice usta i ždrijela (bolno gutanje, nadražaj).
Primjenjuje se za ublažavanje bolova kod upaljenog ždrijela, smanjuje rizik od razvoja težih bakterijskih infekcija. Takođe ublažava bolove, bolno gutanje i nadražaj u grlu. Angal pastile ne sadrže šećer, zato ih mogu koristiti i bolesnici koji boluju od šećerne bolesti.

OTC

betty-januar-bih-angal-s-sprej-za-usnu-sluznicu

ANGAL® S SPREJ ZA USNU SLUZNICU sprej za usnu sluznicu

30 ml

Raspršuje grlobolju u trenu!
Primjenjuje se za ublažavanja bolova kod upaljenog ždrijela, smanjuje rizik od razvoja težih bakterijskih infekcija. Takođe ublažava bolove, bolno gutanje i nadražaj u grlu. Angal S ne sadrži šećer, zato ga mogu koristiti i bolesnici koji boluju od šećerne bolesti.

OTC

septanazal-za-djecu-pm12

SeptaNazal® sprej za djecu

10 ml

Koriste se za:
-smanjenje osjećaja začepljenosti nosa i smanjenje oticanja sluznice nosa tokom upale sluznice nosa (rinitis) i poticanje zacjeljivanja oštećene kože i sluznice
-za ublažavanje nealergijske upale sluznice nosa (vazomotorni rinitis)
-za liječenje otežanog disanja kroz nos, nakon operacije nosa.

OTC

septanazal-za-odrasle-pm12

SeptaNazal® sprej za odrasle

10 ml

Koriste se za:
-smanjenje osjećaja začepljenosti nosa i smanjenje oticanja sluznice nosa tokom upale sluznice nosa (rinitis) i poticanje zacjeljivanja oštećene kože i sluznice
-za ublažavanje nealergijske upale sluznice nosa (vazomotorni rinitis)
-za liječenje otežanog disanja kroz nos, nakon operacije nosa.

OTC

betty-januar-bih-junior-angin

JUNIOR ANGIN PASTILE ZA GRLO

24 pastile

KOD BOLOVA U GRLU ZA DJECU
• Kod bolova u grlu
• Štiti sluznicu usta i ždrijela
• Ugodan okus jagode
• Za djecu stariju od 4 godine

MS

betty-januar-bih-cardiopirin-100-mg

CARDIOPIRIN 100 mg

30 tableta

ŠTITI SRCE, ŠTEDI ŽELUDAC!
Jedna filmom obložena tableta Cardiopirin® 100 mg dnevno može spriječiti brojna kardiovaskularna oboljenja. Smanjuje rizik od infarkta, te može smanjitim rizik od moždanog udara ili vaskularne tromboze.
Broj rješenja: 04-07.10-4453/13 od dana 3.1.2014.

OTC

betty-januar-bih-magnezijum-300-direkt

MAGNEZIJUM 300 DIREKT

20 kesica

• Brzo rješenje kod grčeva u mišićima
• Za pravilan rad srca
• Prevencija osteoporoze
• Prva preporuka za sportiste
• Za zdravu trudnoću
• Pomoć kod migrena i čestih glavobolja
• Pomoć kod napetosti, stresa i nesanice

dijetetski proizvod

betty-januar-bih-nimulid-transgel

Nimulid® Transgel

30 g

Primjenjuje se lokalno (nanosi se na kožu) u cilju smanjenja bola kod uganuća zglobova i kod upala tetiva poslije različitih vrsta povreda.

OTC

betty-januar-bih-grippostad-c

GRIPPOSTAD C

10 KAPSULA

Terapija simptoma prehlade kao što što su glavobolja, bol u ekstremitetima, začepljen nos i suvi kašalj. Grippostad C smanjuje simptome groznice i povišene tjelesne temperature ako se istovremeno pojave.

OTC

betty-januar-bih-livsane-eukaliptus-mentol-bombone

LIVSANE EUKALIPTUS – MENTOL BOMBONE

75 g

Sa etarskim uljima eukaliptusa i mentola. Osvježavaju grlo i ždrijelo. Za svjež dah, preporučuju se kod bola u grlu, kašlja i promuklosti. Ne sadrže šećer. Pogodne za dijabetičare.

hrana

livsane-immune-support-liquid-pm11

LIVSANE IMMUNE SUPPORT LIQUID

7 bočica od 25 ml

OJAČAJTE SVOJ IMUNITET! Immune Support Liquid je dopunski izvor vitamina, minerala, oligoelemenata i biljnih ekstrakata u obliku oralnog rastvora sa ukusom narandže. Preporučuje se odraslim osobama kao podrška u jačanju imuniteta i održanju zdravlja i funkcija cijelog organizma. Primjenjuje se 1 ampula dnevno, za vrijeme ili nakon obroka. Sadržaj se nakon mućkanja može popiti direktno iz ampule ili razblažiti dodavanjem u čašu vode ili soka.

dijeteski proizvod

livsane-lactoactive-baby-pm11

LIVSANE LACTOACTIVE BABY KAPI

7,5 ml

Lactoacitve Baby, oralne kapi je dodatak ishrani sa živim probiotskim kuturama mliječno-kiselinskih bakterija prirodno prisutnim u digestivnom traktu. Namijenjen je za uspostavljanje normalne crijevne flore kod novorođenčadi i odojčadi starosti od 2 nedjelje do 2 godine. Može se koristiti za ublažavanje grčeva i stomačnih tegoba beba, kao i simptoma dječijeg ekcema poput svraba i crvenila. Dijetetski suplement je u obliku oralnog rastvora na bazi suncokretovog ulja. Proizvod ne sadrži gluten i laktozu. Kapi se mogu primjeniti davanjem odojčetu 6 kapi na kašičicu ili dodavanjem u prohlađeni napitak ili kašasti obrok.

dijetetski proizvod

betty-januar-bih-livsane-lactoactive-kids

LIVSANE LACTOACTIVE KIDS, aroma jagode

20 tableta za žvakanje

Lactoacitve Kids je probiotski dodatak ishrani u obliku tableta za žvakanje. Sadrži žive probiotske kulture mliječno-kiselinskih bakterija Lactobacillus reuteri i Lactobacillus rhamnosus i vitamin C. Ovaj dijetetski suplement namijenjen je za uspostavljanje normalne crijevne flore kod djece sa dijarejom. Može se koristiti kod djece sa atopijskim dermatitisom, kao pomoć u ublažavanju simptoma poput svraba i crvenila

dijetetski proizvod

livsane-lactoactive-daily-immune-pm11

LIVSANE LACTOACTIVE DAILY & IMMUNE

20 kapsula

Lactoacitve Daily & Immune je probiotski dodatak ishrani koji sadrži žive probiotske kulture mliječno-kiselinskih bakterija koje su fiziološki prisutne u digestivnom traktu, frukto-oligosaharide i cink. Ovaj dodatak ishrani namijenjen je za uspostavljanje normalne crijevne flore kod odraslih osoba od 18. godine. Pokazuje povoljne efekte na zdravlje poboljšanjem balansa intestinalne mikroflore i ublažavanjem privremenih ili hroničnih stomačnih problema poput gasova, grčeva, nadimanja, abdominalnog bola, dijareje, opstipacije.

dijetetski proizvod

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku i medicinskom sredstvu. Za obavijest o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka i medicinskog sredstva posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.

Ja'Whaun Bentley Jersey