theraflu-max-plus-c

THERAFLU MAX PLUS C

10 kesica

Maksimalna jačina*sastojaka u jednom lijeku. Djeluje brzo protiv simptoma gripe i prehlade.
*Najveća (maksimalna) dostupna doza paracetamola i fenilefrina po uzimanju, u kombinaciji sa askorbinskom kiselinom, u obliku praška za oralni rastvor, u skladu sa sažetkom karakteristika lijeka.

corega-comfort-krema

COREGA COMFORT KREMA ZA PRIČVRŠĆIVANJE ZUBNE PROTEZE

40 g

Corega Comfort krema za svakodnevno pričvršćivanje zubne proteze omogućuje ekstra* udobnost za vaše desni stvaranjem jedinstvenog sloja sličnog gelu.
* u usporedbi s nekorišćenjem kreme za pričvršćivan

voltaren-forte-2-gel

VOLTAREN FORTE 2% GEL

50 g

Voltaren Forte 2% gel sa dvostrukom snagom diklofenaka omogućava ublažavanje bolova u zglobovima do 12 sati.

waya-forte-kapsule

WAYA® FORTE KAPSULE

Za regulaciju probavnih smetnji WAYA® Forte kapsule sadrže 100% mikroinkapsulirani probiotički soj Lactobacillus rhamnosus GG, koji je najispitivaniji probiotički soj na svijetu. Koncentracija probiotičke kulture u probioticima WAYA® Forte osigurana je visokom tehnologijom proizvodnje i stalnim kontrolama kvalitete. WAYA® Forte kapsule primjerene su za odrasle i djecu stariju od dvije godine. Preporučuje se upotreba kod akutnih proljeva, uzimanja antibiotika i funkcionalnih probavnih tegoba.

livsane-baby-sensitive

LIVSANE BABY SENSITIVE VLAŽNE MARAMICE

80 komada

Vlažne maramice za bebe namijenjene svakodnevnoj njezi osjetjive kože. Bez parabena i alkohola. Ph vrijednost koja odgovara koži.

livsane-immune-support-bo-ice

LIVSANE IMMUNE SUPPORT BOČICE

7 bočica

Immune Support Liquid je dopunski izvor vitamina, minerala, oligoelemenata i biljnih ekstrakata u obliku oralnog rastvora sa ukusom narandže. Preporučuje se odraslim osobama kao podrška u jačanju imuniteta i održanju zdravlja i funkcija cijelog organizma. Primjenjuje se 1 ampula dnevno, za vrijeme ili nakon obroka. Sadržaj se nakon mućkanja može popiti direktno iz ampule ili razblažiti dodavanjem u čašu vode ili soka.

livsane-eyes-vital

LIVSANE EYES VITAL VITAMINI ZA OČI

30 kapsula

Dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor vitamina: A, B2, C i E, cinka, luteina i zeaksantina. Namenjen je odraslim osobama kao nutritivna podrška za vid u obliku kapsula. Proizvod ne sadrži gluten ni laktozu.

livsane-lactoactive-daily-imune

LIVSANE LACTOACTIVE DAILY & IMUNE

20 kapsula

Lactoacitve Daily & Immune je probiotski dodatak ishrani koji sadrži žive probiotske kulture mliječno – kiselinskih bakterija koje su fiziološki prisutne u digestivnom traktu, frukto – oligosaharide i cink. Ovaj dodatak ishrani namijenjen je za uspostavljanje normalne crijevne flore kod odraslih osoba od 18. godine. Pokazuje povoljne efekte na zdravlje poboljšanjem balansa intestinalne mikroflore i ublažavanjem privremenih ili hroničnih stomačnih problema poput gasova, grčeva, nadimanja, abdominalnog bola, dijareje, opstipacije.

livsane-vitamin-c-prah

LIVSANE VITAMIN C PRAH

100 g

Dodatak ishrani koji predstavlja dopunski izvor vitamina C u obliku praška za pripremu napitka. Pakovanje sadrži i mjericu za doziranje. Jedna ravna mjerica sadrži 120 mg vitamina C. Proizvod ne sadrži laktozu ni gluten. Pogodan je za djecu od druge godine i odrasle koji imaju poteškoća sa primjenom tableta.

livsane-aj-zimska-bajka

LIVSANE ČAJ ZIMSKA BAJKA

20 filter vrećica

Potražite limitiranu seriju LIVSANE Zimska bajka čaja i prepustite se savršenoj miješavini šumskog voća i jagode.

livsane-aj-kamilica-cvijet

LIVSANE ČAJ KAMILICA CVIJET

40 g

Livsane kamilica je biljni čaj od cvjetova kamilice prepoznatljivog prijatnog mirisa koji opušta i umiruje. Najbolji je svježe pripremljen, topao, kada eterična ulja kamilice, koja mu daju blagotvorna svojstva, optimalno djeluju. Pripremite samo jednu šoljicu čaja od kamilice kada želite da se opustite i uživajte u bezbroj koristi koje vam ona donosi. Svaka filter vrećica pakovana je u aroma omotaču koji dodatno čuva svježinu i miris. Čaj I kvaliteta!

livsane-aj-sena

LIVSANE ČAJ SENA

 20 filter vrećica

Livsane čaj sena je biljni čaj od listova sene prijatnog mirisa i blago oporog ukusa. Svježe pripremljenu šolju čaja popijte uveče prije spavanja i podstaknite peristaltiku crijeva.
Svaka filter kesica pakovana je u aroma omotač koji dodatno čuva svježinu i miris.

livsane-aj-alfija

LIVSANE ČAJ ŽALFIJA

20 filter vrećica

Livsane čaj žalfija je biljni čaj od listova žalfije aromatičnog mirisa i ukusa blago gorkog i oporog. Jedna šoljica sveže pripremljenog čaja pomoći će vam kod tegoba sa varenjem i za ublažavanje prekomernog znojenja. Možete ga iskoristiti i za ispiranje usne duplje ili ždrela u slučaju blažih infekcija.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku i medicinskom sredstvu. Za obavijest o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka i medicinskog sredstva posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.