urgo-filmogel

URGO FILMOGEL® PROTIV GLJIVIČNIH INFEKCIJA NOKTIJU

Urgo Filmogel® protiv gljivičnih infekcija noktiju pomaže kod ponovnog rasta zdravih, obnovljenih i zaštićenih noktiju.

merz-spezial-ko-lag-en-ska-kremasta-pjena

MERZ SPEZIAL KOLAGENSKA KREMASTA PJENA

50 ml

Merz Spezial Kolagenska kremasta pjena razvijena je radi poboljšanja strukture i elastičnosti kože. Sadrži jedinstvenu kombinaciju kolagena, vitamina C i aktivatora kolagena prirodnog porijekla.
Inovativna formulacija kremaste pjene omogućava aktivnim supstancama efikasnije i dublje prodiranje u kožu, smanjuje bore i sprečava prerano starenje

flavamed-tablete

FLAVAMED® TABLETE

20×30 mg

Flavamed® tablete su efikasan i dobro podnošljiv lijek za terapiju produktivnog kašlja. Sadrže aktivnu supstancu ambroksol, porijeklom iz biljke Adhatoda vasica koja se hiljadama godina koristi kao sredstvo za pomoć pri iskašljavanju. Aktivna supstanca lijeka Flavamed® ima dvostruki mehanizam djelovanja: razrjeđuje gusti ljepljivi sekret i olakšava iskašljavanje. Mala kutija laka za nošenje! Male tablete lake za gutanje!

flavamed-sirup

FLAVAMED® SIRUP

100 ml

Flavamed® sirup za djecu je prijatnog ukusa maline bez dodatka šećera. Dvostruki mehanizam djelovanja: razrjeđuje gusti ljepljivi sekret i olakšava iskašljavanje. Sirup se uzima nakon obroka uz pomoć kašike za doziranje.

livsane-eyes-vital

LIVSANE EYES VITAL VITAMINI ZA OČI

30 kapsula

Dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor vitamina: A, B2, C i E, cinka, luteina i zeaksantina. Namijenjen je odraslim osobama kao nutritivna podrška za vid u obliku kapsula. Proizvod ne sadrži gluten ni laktozu.

livsane-magnezijum

LIVSANE MAGNEZIJUM

20 šumećih tableta

LIVSANE magnezij šumeće tablete pomažu mišićima i nervnom sistemu, te daju energiju. Glavna mu je uloga aktivacija brojnih enzima uključenih u stvaranje energije tijela. Magnezij je narocito važan za rad srca, kontrakciju mišića i zdravlje nervnog sistema. Također učestvuje u mineralizaciji kostiju te je neophodan za zdravlje i vitalnost organizma.

livsane-c-aj-brusnica

LIVSANE ČAJ BRUSNICA

20 filter vrećica

LIVSANE čaj brusnica sastoji se od mješavine 100% prirodnih sastojaka sa aromom brusnice. Pruža nezaboravan slatkasto-kiselkast ukus i osvježenje. Svaka filter vrećica pakovana je u aroma omotaču koji dodatno čuva svježinu i miris.

livsane-c-aj-nana-list

LIVSANE ČAJ NANA LIST

20 filter vrećica

LIVSANE čaj nana je biljni čaj od listova nane prepoznatljivog osvežavajućeg mirisa i ukusa. Ako imate problema sa varenjem (nelagodnost u želucu i nadimanje) ili se borite sa prehladom i upornim kašljem, skuvajte jednu šolju čaja od nane za prirodno i brzo olakšanje ovih simptoma.

livsane-s-tapic-i-za-us-i

LIVSANE ŠTAPIĆI ZA UŠI

200 komada

Livsane magnezijum sa okusom crne ribizle je dopunski izvor magnezijuma redovnoj i balansiranoj ishrani odraslih i djece starije od 4 godine. Proizvod ne sadrži šećer, gluten ni laktozu.

livsane-cinkvitamin-c

LIVSANE CINK+VITAMIN C

20 šumećih tableta

LIVSANE cink+vitamin C je odličan izbor kao priprema za proljeće, jer oni u sinergiji djeluju povoljno na bijela krvna zrnca, uništavaju bakterije i viruse, borac su protiv stresa te štite naše stanice.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku i medicinskom sredstvu. Za obavijest o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka i medicinskog sredstva posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.