linex

LINEX®

16 kapsula

OTC probiotik sa iskustvom i tradicijom!
Obnavlja poremećenu crijevnu floru. Namijenjen i djeci i odraslima. Za sve koji često ili dugo koriste antibiotike, spremaju se za putovanje ili imaju problem sa dijarejom ili opstipacijom.

OTC

operil

OPERIL KAPI ZA NOS

10ml

Ekspert za nos već 30 godina!
Operil kapi olakšavaju disanje i smanjuju otok sluznice nosa. Operil kapi se upotrebljavaju u slučaju hunjavice kod prehlade, upale nosnih sinusa, te upale srednjeg uha.

OTC

flonidan

FLONIDAN 10mg

10 tableta

Ne dopustite alergiji da od Vas pravi karikaturu!

Flonidan tablete ublažavaju simptome alergijskog rinitisa (npr.kod polenske groznice). Pomažu kod ublažavanja simptoma alergije onemogućavajući djelovanje histamina kojeg tijelo proizvodi kada ste na nešto alergični.

OTC

septanazal-za-djecu-pm12

SeptaNazal® sprej za djecu

10 ml

Koriste se za:
-smanjenje osjećaja začepljenosti nosa i smanjenje oticanja sluznice nosa tokom upale sluznice nosa (rinitis) i poticanje zacjeljivanja oštećene kože i sluznice
-za ublažavanje nealergijske upale sluznice nosa (vazomotorni rinitis)
-za liječenje otežanog disanja kroz nos, nakon operacije nosa.

OTC

septanazal-za-odrasle-pm12

SeptaNazal® sprej za odrasle

10 ml

Koriste se za:
-smanjenje osjećaja začepljenosti nosa i smanjenje oticanja sluznice nosa tokom upale sluznice nosa (rinitis) i poticanje zacjeljivanja oštećene kože i sluznice
-za ublažavanje nealergijske upale sluznice nosa (vazomotorni rinitis)
-za liječenje otežanog disanja kroz nos, nakon operacije nosa.

OTC

magnezijev-hlorid-nigari

MAGNEZIJEV HLORID Nigari

200 g

Dragocjeni mineralni spoj, neophodan za Vaše zdravlje. Prirodnim putem ojačajte imunitet, opustite mišiće, ublažite stres i utvrdite san.

kafetin-cold

CAFFETIN COLD

10 tableta

Sadrži vitamin C; koristi se kod gripa i prehlade; snižava tjelesnu temperaturu; ublažava bol; smanjuje sekreciju nosa; ublažava kašalj.

OTC

chymoral

CHYMORAL®

30 dražeja

Proteolitički enzimi, tripsin i himotripsin, u Chymoral® tabletama imaju specifičnu aktivnost koja razlaže krv van krvnog suda. Smanjuje otok, djeluje na krvne podlive, razlaže gust bronhijalni sekret i olakšava iskašljavanje. Chymoral® je samo jedan!

beviplex-n-1

BEVILEX N

30 dražeja

Idealan balans vitamina B grupe. Podmiruje dnevne potrebe organizma za vitaminima B grupe, povoljno utiče na nervni sistem, kožu, kosu i nokte! Opadanje kose? Stanje kože je takvo da nijedna krema ne moze pomoći, nokti su Vam krti? Beviplex rjesava sve te probleme tamo gdje nastaju – iznutra.

livsane-caj-djumbir

LIVSANE ĐUMBIR ČAJ

20 filter kesica

Čaj od đumbira napravljen je od mješavine 100% biljnih sastojaka sa aromom limun – limete i đumbira. Bogatog aromatičnog i pikantno citrusnog ukusa. Može se poslužiti kao zdravo hladno osvježenje tokom vrelih ljetnih dana. Svaka kesica je pakovana u aroma omotač koji dodatno čuva svježinu i miris.

livsane-lactoactive-daily-immune-pm11

LIVSANE LACTOACTIVE DAILY & IMMUNE

20 kapsula

Lactoacitve Daily & Immune je probiotski dodatak ishrani koji sadrži žive probiotske kulture mliječno-kiselinskih bakterija koje su fiziološki prisutne u digestivnom traktu, frukto-oligosaharide i cink. Ovaj dodatak ishrani namijenjen je za uspostavljanje normalne crijevne flore kod odraslih osoba od 18. godine. Pokazuje povoljne efekte na zdravlje poboljšanjem balansa intestinalne mikroflore i ublažavanjem privremenih ili hroničnih stomačnih problema poput gasova, grčeva, nadimanja, abdominalnog bola, dijareje, opstipacije.

livsane-immune-support-liquid-pm11

LIVSANE IMMUNE SUPPORT LIQUID

7 bočica od 25 ml

OJAČAJTE SVOJ IMUNITET! Immune Support Liquid je dopunski izvor vitamina, minerala, oligoelemenata i biljnih ekstrakata u obliku oralnog rastvora sa ukusom narandže. Preporučuje se odraslim osobama kao podrška u jačanju imuniteta i održanju zdravlja i funkcija cijelog organizma. Primjenjuje se 1 ampula dnevno, za vrijeme ili nakon obroka. Sadržaj se nakon mućkanja može popiti direktno iz ampule ili razblažiti dodavanjem u čašu vode ili soka.

livsane-magnezijum-vitamin-b6

LIVSANE MAGNEZIJUM I VITAMIN B6

60 tableta

Magnezijum + Vitamin B6 je dodatak ishrani u obliku tableta koji predstavlja dopunski izvor magnezijuma i vitamina B6 ishrani. Jedna tableta sadrži 187,5mg magnezijuma u obliku magnezijum bisglicinata i magnezijum oksida i 1,4mg vitamina B6. Magnezijum i vitamin B6 imaju značajne uloge u sintezi i metabolizmu proteina. Doprinose normalnom energetskom metabolizmu, smanjenju umora i iscrpljenosti. Doprinose održanju pravilnog rada mišića, zdravih kostiju i zuba, kao i normalnom funkcionisanju nervnog sistema.

livsane-zeleni-caj

LIVSANE ZELENI ČAJ

20 filter vrećica

Nefermentisani čaj I kvaliteta koji se sastoji od 100% lista zelenog čaja. Zeleni čaj bogat je antioksidansima koji štite ćelije od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima. Poboljšava cirkulaciju i pomaže izbacivanju viška tečnosti. Prijatnog je ukusa. Svaka filter kesica je pakovana u aroma omotaču koji dodatno čuva svježinu i miris.

livsane-magnezijum

LIVSANE MAGNEZIJUM CRNA RIBIZLA

20 eferveta

Magnezijum šumeće tablete za normalan rad mišića; za smanjenje umora i iscrpljenosti; za normalno funkcionisanje nervnog sistema. Pogodno za dijabetičare, prijatnog okusa crne ribizle. Dnevna doza magnezijuma u dvije šumeće tablete.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku i medicinskom sredstvu. Za obavijest o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka i medicinskog sredstva posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.