lifeline-imunobalans

LIFELINE IMUNOBALANS 14 tableta

Lifeline Imunobalans sadrži klinički podržan probiotski soj L. Casei 431® i vitamin C. Zajedno jačaju otpornost organizma na uobičajene infekcije prehladu i grip, pospješuju imuni odgovor na vakcinaciju, skraćuju vrijeme potrebno za oporavak, doprinose smanjenju osjećaja umora i slabosti.

septanazal-za-djecu

SEPTANAZAL® sprej za djecu 0,5 mg/50 mg/ml

Smanjenje osjećaja začepljenosti nosa i smanjenje oticanja sluznice nosa tokom upale sluznice nosa (rinitis) i podsticanje zacjeljivanja oštećene kože i sluznice – za ublažavanje nealergijske upale sluznice nosa (vazomotorni rinitis) – za liječenje otežanog disanja kroz nos, nakon operacije nosa.

OTC

septanazal-za-odrasle

SEPTANAZAL® sprej za odrasle 1 mg/50 mg/ml

Smanjenje osjećaja začepljenosti nosa i smanjenje oticanja sluznice nosa tokom upale sluznice nosa (rinitis) i podsticanje zacjeljivanja oštećene kože i sluznice – za ublažavanje nealergijske upale sluznice nosa (vazomotorni rinitis) – za liječenje otežanog disanja kroz nos, nakon operacije nosa.

OTC

flonidan

FLONIDAN® 10 mg 10 tableta

Briše svaki trag alergije!

Preporučuje se za:

– simptomatsko liječenje alergijskog rinitisa (kijavica, curenje iz nosa i svrab)

– hronične idiopatske urtikarije (osip, svrab, koprivnjača, crvenilo kože)

OTC

persen-forte

PERSEN® FORTE 20 kapsula

Prirodna zaštita od nervozne sredine i vas samih!

Biljni lijek sa blagim umirujućim djelovanjem. Ublažava simptome nervoze i mentalnog stresa (napetosti i razdražljivosti) i kao pomoć pri uspavljivanju.

OTC

linex

LINEX® 16 kapsula

OTC probiotik sa iskustvom i tradicijom!

Obnavlja poremećenu crijevnu floru. Namijenjen i djeci i odraslima. Za sve koji često ili dugo koriste antibiotike, spremaju se za putovanje ili imaju problem sa dijarejom ili opstipacijom.

OTC

voltaren-forte

VOLTAREN® FORTE™ 2% gel 50 g

Za ublažavanje bolova i upale zglobova. Kod otekline i ukočenosti zglobova zbog osteoartritisa. Efekat koji traje do 12 sati. OTC

voltaren-emulgel

VOLTAREN® EMULGEL® 1% 50 g

Kod bolova u leđima, sportskih nezgoda, kod reumatizma mekih tkiva, te blagih oblika reumatskih bolesti. OTC

cardiopirin

CARDIOPIRIN® 100 mg 30 tableta

ŠTITI SRCE, ŠTEDI ŽELUDAC

Jedna filmom obložena tableta Cardiopirin ® 100 mg dnevno može spriječiti brojna kardiovaskularna oboljenja. Smanjuje rizik od infarkta, te može smanjiti rizik od moždanog udara ili vaskularne tromboze. Broj rješenja: 04-07.10-4453/13 od dana 3.1.2014.

OTC

citrax-forte

CITRAX FORTE 30 kapsula

Dijetetski proizvod sa gorkom pomorandžom i limunom. Iscijediće vas kao limun!

– topi masne naslage

– dovodi do gubitka kilograma

– ubrzava metabolizam

– povećava energiju i vitalnost

– smanjuje apetit

– reguliše holesterol

– jača imuni sistem

iberogast-flasica

IBEROGAST® oralne kapi, otopina

Iberogast® se koristi za liječenje funkcionalnih i motilitetom uslovljenih probavnih smetnji, primjerice funkcionalne dispepsije i sindroma nadraženog crijeva, uključujući probavne grčeve, kao i za suportivno simptomatsko liječenje gastritisa.

L.BA.MKT.01.2018.0676

OTC

livsane-biljne-bombone

LIVSANE Biljne bombone, 75 g

Sadrže ekstrakt 20 različitih biljaka koji daje bombonama prijatan biljni ukus. Za svakodnevnu upotrebu, preporučuju se i kod kašlja i promuklosti. Ne sadrže šećer. Pogodne za dijabetičare.

betty-multivitamini-i-zeljezo

BETTY MULTIVITAMINII ŽELJEZO, 60 tableta

Vitamini A, B, C, D i E doprinose održanju zdravlja: kostiju, hrskavica, mišića i zglobova, zuba i desni, kože i sluzokoža. Vitamini A, C i vitamin D doprinose očuvanju zdravlja imunog sistema. Vitamini B kompleksa i željezo doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema. Željezo doprinosi formiranju crvenih krvnih ćelija i hemoglobina, te smanjenju umora i iscrpljenosti.

betty-energy-release

BETTY ENERGY RELEASE 20 šumećih tableta

Kombinacija vitamina B kompleksa, vitamina C, te minerala cinka i magnezijuma, doprinosi normalnom metabolizmu i stvaranju energije, normalnoj funkciji imunog sistema, te smanjenju umora i iscrpljenosti.

betty-vitamin-c-1000mg

BETTY VITAMIN C 1000 mg 20 šumećih tableta

Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog i nervnog sistema, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i smanjenju umora i malaksalosti. Vitamin C poboljšava apsorpciju željeza i učestvuje u formiranju kolagena, zbog čega doprinosi normalnoj funkciji kože, kostiju, hrskavica i zuba.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku i medicinskom sredstvu. Za obavijest o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka i medicinskog sredstva posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.