kozirog

Ovan

Pozitivni uticaj planeta pojačan je pomoću tri jaka igrača u vašoj sedmoj kući ljubavi i društvenih aktivnosti, tako da možete da očekujete veoma prijatan mjesec. Svoj šarm iskoristite da dođete do poslovnih ciljeva, ne zaboravite da je saradnja ključna riječ za uspjeh iako se to protivi vašoj prirodi. Finansije su dobre, moći ćete da privučete investitore za svoje projekte. Zdravlje je osjetljivo do 24. u mjesecu, priuštite sebi dovoljno odmora.

telec

Bik

Sa više od 90% planeta koje se kreću unaprijed ovog mjeseca neće biti smetnji za ostvarenje vaših ciljeva. Nakon prve dekade Venera, vladar vašeg znaka, doprinosi ostvarivanju kontakata. Uz pozitivno pomjeranje Urana, vaše planete karijere, ovo donosi uspjeh ukoliko budete dovoljno prilagodljivi. Prihodi su stabilni uz harmonične odnose sa partnerom. Zdravlje je dobro. Tokom posljednje nedjelje oktobra će vam biti potrebno više odmora da biste ostali u formi.

bliznaci

Blizanci

Ovo nije period za demonstraciju vaše nezavisnosti, naročito zbog retrogradnog Neptuna, planete vaše karijere. Bićete fokusirani na porodicu. Oslonite se na njihovu podršku kao i na pomoć okoline da biste mogli da ispunite svoje obaveze. Čuvajte se rasipanja energije ukoliko želite vidljive rezultate. Prolazni problemi u kompatibilnosti sa partnerom ne bi trebalo da prerastu u sukob. Puni ste energije i zdravlje je odlično.

rak

Rak

Pred vama je mjesec pun akcije, naročito u drugoj polovini oktobra. Budite društveno aktivni, uspjeh leži u vašim kontaktima. Biće promjena u upravljačkom sektoru kada je posao u pitanju, strpite se i sačekajte da se stvari smire. Šanse za ozbiljnu ljubav do 23. u mjesecu, nakon toga je veća vjerovatnoća da je u pitanju samo zabava. To je i datum do koga bi trebalo posvetiti veću pažnju zdravlju, nakon toga dolazi do obnove zaliha energije.

lyv

Lav

Stvari će se odvijati brzo, na vama je da ih prihvatite tako da vam donesu uspjeh. Druga polovina mjeseca donosi povoljnije prilike za zaradu, iako će vam u ovom periodu biti važnije emotivno zadovoljstvo zbog dobro urađenog posla. Poslovi vezani za komunikacije i marketing bi trebalo da budu predmet vašeg interesovanja. Mars vas navodi na povećanu potrošnju energije, dodatno obratite pažnju na zdravlje krajem mjeseca.

deva

Djevica

Raspored planeta vam govori da poslovne odluke možete da donesete sami, ali bi trebalo da razmotrite i mišljenja drugih. Konsenzus može da bude dobro rješenje koje vam omogućava da ne remetite svoje principe. Ovo je dobar period što se tiče finansija, možete da očekujete pomoć porodice i prijatelja. Slobodni pripadnici ovog znaka će imati priliku da započnu ozbiljniju vezu. Zdravlje vas dobro služi. Pažljivo pristupajte promjeni načina ishrane.

vezni

Vaga

Iako to nije u vašoj prirodi, donosićete odluke bez obzira na mišljenje drugih. Ovo će vam donijeti određenu dozu emotivne ispunjenosti u inače veoma dinamičnom mjesecu, naročito u drugoj polovini. Na poslu ćete biti usredsrijeđeni na pružanje pomoći drugima. Odlični uslovi za uvećanje zarade. Vage koje su u vezi uživaće u skladu, dok će one slobodne tražiti osobe koje se izdvajaju svojom originalnošću. Zdravlje je dobro tokom cijelog mjeseca.

skorpion

Škorpija

Raspored planeta je veoma povoljan pa ćete uz uticaj Plutona, vladara vašeg znaka, biti potpuno nezavisni u donošenju odluka i skoro potpuno okrenuti ostvarenju ličnih ciljeva. Sve vaše akcije će biti podređene tome. Slušajte svoje finansijske instinkte i prihvatite rizik, naročito poslije 21. u mjesecu. Iako su Škorpije u oktobru okrenute sebi, ipak će biti dovoljno prostora za lijepa ljubavna dešavanja. Zdravlje je odlično.

strelec

Strijelac

Druga polovina mjeseca je vrijeme za smjele akcije i ostvarenje ciljeva. Situacija za Strijelce postaje još povoljnija nakon 21. kada u njihov znak ulazi planeta Mars. Ukoliko se dobro organizujete na poslu i oslonite se na nove tehnologije, finansijski rezultat neće izostati. Uzbudljivo će biti i na ljubavnom planu uz mnogo zabave i uživanja. Zdravlje je odlično. Bavljenje sportom prilagodite svojim trenutnim mogućnostima.

oven

Jarac

Na putu ka uspjehu ćete morati da savladate dvije prepreke. Jedna je vaša urođena opreznost, a druga je retrogradno kretanje Saturna, vladara vašeg znaka, u drugoj polovini mjeseca. Pažljivo planirajte korake nakon što prethodno razjasnite sebi šta ustvari želite. Na poslu ćete dobiti dodatne odgovornosti i zaduženja. Porodica i vrijeme provedeno sa njom su vam veoma važni. Iskoristite trenutke provedene u društvu najmilijih za odmor i opuštanje.

vodolej

Vodolija

Visok nivo energije i osjećaj da možete sve što poželite povezani su sa kretanjem Urana unaprijed poslije 6. u mjesecu. Već od polovine mjeseca mu se pridružuju skoro sve ostale planete, tako da za vas neće biti prepreka. Važno je da podjednaku pažnju posvetite i karijeri i porodici. Njihova podrška će vam pomoći da dodatno napredujete. Zdravlje je dobro do 24. kada se očekuje manji energetski pad. Odmarajte se više u tim danima.

ribi

Ribe

Ovaj mjesec donosi lijepe prilike za napredak u karijeri, naročito nakon 21. kada ćete biti pod uticajem Marsa i Jupitera. Neptun, vladar vašeg znaka, počinje sa kretanjem unaprijed već od 5. u mjesecu tako da vas očekuje period ispunjen uspjesima. Vjerujte svom osjećaju kada su investicije u pitanju, isplatiće se. Strast je dominantna nad romantikom u emotivnim vezama. Bavite se fitnesom, to će dodatno doprinijeti dobrom zdravstvenom statusu.