kozirog

Ovan

Ovnove očekuje uzbudljiv mjesec. Ciljeve koje ste sebi zacrtali na poslovnom planu ostvarićete kroz saradnju sa okruženjem. Otvaraju se mogućnosti za uspješna poslovna putovanja, iskoristite ih. Venera povoljno utiče na vaše finansije, ali je još primjetnije njeno prisustvo u sferi ljubavnog života. Svoju privlačnost okolini pojačavate originalnim stilom odijevanja. Zdravlje dobro, ne zanemarujte hronične tegobe.

telec

Bik

Pred vama je period u kome ćete svoje ciljeve moći da ostvarite samostalno. Uzimate svoju sudbinu u sopstvene ruke i sreća će vas pratiti na tom putu. Iako su vam poslovne aktivnosti u centru pažnje, jačajte vezu sa partnerom, emotivna podrška je važan dio budućeg uspjeha. Čuvajte se rizičnih ulaganja, povećan oprez je neophodan, naročito u prve dvije dekade ovog mjeseca. Čuvajte formu pravilnom ishranom i vježbanjem.

bliznaci

Blizanci

Ozbiljniji napredak možete očekivati tek krajem mjeseca, a za to je, kao i obično, odgovoran retrogradni Merkur, čiji uticaj počinje da slabi poslije 25. februara. Koncentrišite se na važne stvari, ne rasipajte energiju. Ne dozvolite sebi da vas to obeshrabri, naročito izbjegavajte konflikte sa voljenom osobom. Uz malo strpljenja, moguće je sve riješiti. Napetost može da uzrokuje pad imuniteta. Opuštajte se i uzimajte vitamine.

rak

Rak

Poslovne aktivnosti su pod izuzetno pozitivnim uticajem Venere, tako da ostvarujete sve što ste naumili. Sve ovo se pozitivno odražava i na vašu finansijsku situaciju. Ukoliko ste u potrazi za poslom, šanse su na vašoj strani. Povremene nesuglasice sa partnerom su prolazne prirode. Slobodne pripadnike ovog znaka očekuje mogućnost za ulazak u trajnu vezu. Duhovno zdravlje je podjednako važno, razmišljajte pozitivno.

lyv

Lav

Ukoliko želite da završite to što ste naumili, moraćete da prihvatite činjenicu da ne možete uvijek sve sami. Nema ni potrebe za tim budući da je vaše okruženje spremno da vam pomogne, na vama je samo da se fokusirate na važne ciljeve. Pod uticajem Marsa i Venere očekuju vas turbulentna zbivanja i puno strasti na ljubavnom planu. Sačuvajte mir dok rješavate nesuglasice u porodici. Odmarajte se češće i hranite se zdravije.

deva

Djevica

Ravnoteža između akcija i emocija je veoma važna za vas u ovom periodu. Pokušajte da obuzdate svoj otpor prema saradnji sa kolegama, zajednički napori će vas brže dovesti do rezultata. Posljednja dekada u mjesecu će donijeti vaše povlačenje u sopstvene emotivne lavirinte, pazite da ne narušite odnos sa partnerom. Pažljivo sa troškovima, nije pravo vrijeme za vašu sklonost ka luksuznim stvarima. Zdravlje dobro.

vezni

Vaga

Okrenuti ste postizanju emotivne i duhovne stabilnosti, tako da ste karijeru potisnuli u drugi plan. Ipak bi trebalo da ovaj period iskoristite za pravljenje detaljnih planova za profesionalni razvoj u budućim danima. Mješavina romantike i senzualnosti obavija vaš odnos sa partnerom. Možete računati i na finansijsku podršku sa te strane, što je bitno u ovom periodu. Ne izlažite se bespotrebnim troškovima. Krećite se više.

skorpion

Škorpija

Višak energije pod uticajem Marsa može da se ispolji kao nešto što okolina može da protumači kao agresivno ponašanje. Budući da ste u ovom periodu upućeni na saradnju sa drugima, bilo bi dobro da tu energiju preusmjerite na sportske aktivnosti. Oslonite se na partnera i prevaziđite prolaznu emotivnu nestabilnost. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju priliku da taj status promijene. Više strpljenja i odmora, manje nervoze.

strelec

Strijelac

Osjećate da ste preplavljeni energijom, trebalo bi da se potrudite da taj osjećaj iskoristite na najbolji način. Dobro razmislite šta su vam stvarni ciljevi i ne gubite vrijeme na sporedne stvari. Čuvajte dobre kontakte, biće vam potrebni u narednom periodu. Budite spremni na kompromise na ljubavnom planu. To će očuvati harmoniju u odnosima sa voljenom osobom. Moguć je odlazak na put. Ne zanemarujte hronične tegobe.

oven

Jarac

Rad na emotivnom i mentalnom skladu doveo je do toga da upravljate događajima tako da se vaši ciljevi naizgled ostvaruju sami od sebe, a već ste svima jasno stavili do znanja da sve možete sami. Istovremeno ste romantični i to raspoloženje prenosite na okolinu. Ljubav ne trpi nametanje, vodite računa o tome da čujete šta vam druga strana poručuje. Finasijski ste stabilni. Ne odustajte od redovnog vježbanja.

vodolej

Vodolija

Ostavili ste za sobom ono što vas je dugo sprječavalo da krenete unaprijed. Sada je vrijeme za promjenu, od vas zavisi stvaranje još povoljnijih uslova za uspjeh. Povedite i druge na to putovanje, biće ljepše i zabavnije. Pojavljuju se brojne prilike za ulazak u vezu, pravi izbor dovešće do dugotrajne romanse. Trenutno se još uvijek ne vide rezultati vaših poslovnih napora, ali vi ne odustajete tako lako. Vježbe disanja vam čine dobro.

ribi

Ribe

Vaša borba se odvija istovremeno u dvije arene. Jedna bitka je ona na profesionalnom planu i tu morate da date sve od sebe kako biste nadmašili konkurenciju i ostali u igri. Nije vam strana ni pomisao o promjeni posla. Sa druge strane osjećate poriv da impulsivno reagujete, što može da ugrozi vaš emotivni status. Uz optimizam i otvoren razgovor sve će se dovesti u sklad. Stres možete da pobijedite vježbanjem i zdravom ishranom.

Ja'Whaun Bentley Jersey