kozirog

Ovan

Vaša dinamičnost će morati da ustupi prostor saradnji tokom ovog mjeseca. Fokusirani ste na poslovne uspjehe, rezultati će stići uz društvene kontakte i kooperativnost. Mars, vladar vašeg znaka, nalazi se na poziciji koja doprinosi takvom razvoju situacije. Posljednja nedjelja avgusta Ovnovima donosi izazove na profesionalnom i ljubavnom planu. Zdravstveni aspekti su izuzetno povoljni, nemojte to remetiti nepravilnom ishranom.

telec

Bik

Avgust Bikovima donosi odlične mogućnosti za poslovni napredak, kao i sjajne ljubavne prilike. Ipak, to ne znači da ne morate da poradite na sopstvenoj prilagodljivosti. Određene promjene su neophodne u vašim finansijskim planovima, naročito ako su u pitanju velike investicije. Ovo nije dobar period za ulazak u rizične transakcije. Sunce i Venera u vašoj petoj kući utiču na potragu za ličnim zadovoljstvima. Zdravlje je osjetljivo, posvetite mu više pažnje.

bliznaci

Blizanci

Blizanci bi ovaj period trebalo da iskoriste za pravljenje poslovnih planova i razvoj strategija za njihovo ostvarivanje. Deseta kuća, kuća karijere, veoma je slaba i stoga bi fokus sa poslovnih trebalo da prebacite na druge aspekte. Zanimaće vas mnogo stvari, bilo bi bolje da izaberete one stavke čiju realizaciju možete da kompletirate. Zdravlje odlično do 23. u mjesecu, nakon toga ćete osjetiti izvjestan pad u energiji. Odmarajte se i opuštajte.

rak

Rak

Očekuje vas odličan mjesec kada su u pitanju zdravlje i finansije. Jupiter, planeta zdravlja, svojim kretanjem čini da se osjećate dobro. Porodica i prijatelji će dodatno pomoći vaše finansijske uspjehe, dok se na polju karijere ne očekuju neki značajni pomaci. Neuspjesi i razočaranja iz prethodnog perioda polako, ali sigurno, tonu u zaborav. Ovo je dobar period za okretanje sportu, zdravoj dijeti i detoksikaciji organizma.

lyv

Lav

Napredak u karijeri se nastavlja, uz oslonac na zadovoljstvo porodičnim statusom i lični doživljaj sreće. Obratite pažnju na neophodnost postojanja ravnoteže između vaših potreba i sreće onih koji vas okružuju. Zračite samopouzdanjem i uspjehom, što vam otvara nove prilike za uspjeh. Ovo vas takođe čini i izuzetno privlačnim. Budite obazrivi prije nego što se upustite u ozbiljniju vezu. Planete su na vašoj strani kada je zdravlje u pitanju.

deva

Djevica

Bićete okrenuti domu i porodici, dok će poslovni napredak biti povezan sa emotivnim faktorima. Zadatke ćete izvršavati zahvaljujući sopstvenoj inicijativi, u tome će vas pratiti i drugi, čije interese ćete takođe uspjeti da zadovoljite. Vaša finansijska inteligencija dolazi do punog izražaja kroz donošenje ispravnih odluka. Eventualne turbulencije u odnosima će biti prevaziđene ponovnim uspostavljanjem sklada. Zdravlje je odlično.

vezni

Vaga

Pred Vagama je mjesec u kome će, nasuprot svom osnovnom karakteru, pokazati dozu agresivnosti. U kombinaciji sa hrabrošću i smjelošću ovo će doprinijeti tome da Vage ostvare sve što požele. Energetski talas koji ste uzjahali vas vodi ka uspjehu, bez potrebe za pomoći od strane drugih. Vi upravljate situacijom, dok ostali mogu samo da imaju koristi od toga. Promjene će nastupiti kod Vaga koje su u vezi, ali to će samo pojačati vezu između partnera.

skorpion

Škorpija

Budući da je situacija kod kuće uglavnom stabilna, Škorpije će moći da se potpuno posvete karijeri. Planetarni aspekti vam idu na ruku, uspješno ćete postavljati sopstvene uslove za dostizanje visokih poslovnih ciljeva. Kretaćete se među uticajnim ljudima, što će slobodnim Škorpijama donijeti i mogućnost za ulazak u novu vezu. Sve ovo zahtijeva dosta energije, tako da će vam dodatni odmor biti stvarno potreban. Kraj mjeseca donosi poboljšanje zdravlja.

strelec

Strijelac

Jupiter se pomjera prema naprijed i donosi vam veliku dozu samopouzdanja. Vladaćete poslovnim okruženjem, stvari ćete završavati bez ičije pomoći. Ovo neće proći neprimijećeno kod vaših nadređenih. Uz to ćete imati mnoštvo prilika za uživanje i zabavu. Avgust slobodnim pripadnicima ovog znaka donosi brojne prilike za upoznavanje potencijalnih ljubavnih partnera. Plijenite šarmom, a zdravlje vas služi odlično.

oven

Jarac

Oprez je neophodan u periodu kada se Saturn, vladar vašeg znaka, kreće unazad. Jarčevi mogu da samostalno obave sve što je potrebno. To je dobro jer u ovom periodu neće moći da računaju na pomoć okoline. Ovo je vrijeme za značajna preispitivanja. Moraćete da raščistite sami sa sobom šta stvarno želite. Umanjenje troškova stabilizuje finansijsku situaciju. Društveni život je bez velikih promjena, a zdravlje je dobro uz fokus na emotivnu ravnotežu.

vodolej

Vodolija

Pluton, planeta vaše karijere, kreće se unaprijed i ima pozitivan uticaj na vaše poslovne poduhvate. Ciljevi kojima težite su dostupni uz naporan rad. Vaša glavna interesovanja su ipak okrenuta prema ljubavi, društvenom životu i duhovnom uzdizanju. Avgust vam donosi brojne mogućnosti za početak romantične veze. Potrebno je malo više diplomatije u komunikaciji sa rodbinom. Zdravlje je osjetljivo, krajem mjeseca biće bolje.

ribi

Ribe

Neptun vlada vašim znakom, a on se trenutno pomjera unazad. Akcije koje preduzimate ne mogu biti sprovedene na silu. Upotrijebite svoju prefinjenost u komunikaciji da biste stigli do cilja. Napeta situacija na poslu nije nerješiva, finansijski uspjeh vam mogu donijeti kombinacije ostvarene kroz društvene kontakte. Dragocjene slobodne trenutke provedite uz svoje najbliže. To će doprinijeti emotivnoj stabilnosti i dodatno poboljšati dobro zdravstveno stanje.