kozirog

Ovan

Kraj godine Ovnovima donosi usredsređenost na karijeru. Vrijeme je da se uputite direktno ka svojim ciljevima, bez oklijevanja. Vama naklonjene planete kreću se unaprijed, imaćete dodatnu snagu i okolnosti ćete prilagođavati svojim potrebama. Eliminišite nepotrebne troškove. Zajednički život sa partnerom plovi harmoničnim vodama, a slobodne Ovnove očekuje dosta prilika za ulazak u novu vezu. Odmarajte se više.

telec

Bik

Da biste ostvarili ono što ste naumili, moraćete da budete fleksibilniji prema drugima. Venera ima povoljan uticaj na vašu karijeru, otvaraju se mogućnosti za napredovanje, ali to donosi i nove obaveze i odgovornosti. Preispitajte svoju finansijsku strategiju, možda je vrijeme da nešto promijenite. Partner će biti uz vas u akcijama usmjerenim ka poboljšanju finansijske situacije. Zdravlje je odlično, ali to ne znači da ne bi trebalo da vodite više računa o sebi.

bliznaci

Blizanci

U centru ste društvenih dešavanja i prikupljate opšte simpatije svojim gestovima. Puni ste energije, a sve akcije koje preduzimate završavaju se uspjehom i napretkom. Na poslu se otvaraju odlične mogućnosti za pomjeranje ka važnijim pozicijama. Finansijsko stanje je zadovoljavajuće, nemojte ga ugroziti ulaganjem u rizične poslove. Trudite se da ugodite partneru zato što vas to ispunjava zadovoljstvom. Ključ dobrog zdravlja za vas leži u dobrim međuljudskim odnosima.

rak

Rak

Budite prilagodljivi jer ostvarivanje vaših ciljeva u ovom periodu zavisi od pomoći drugih. Možete je očekivati, naročito nakon 22. u mjesecu. Do tog datuma će biti izazovnih situacija na poslu, trudite se da se držite rutine. Poslušajte svoj unutrašnji osjećaj kada je riječ o ulaganjima. Parove čekaju romantična zbivanja, dok one koji nisu u vezi očekuje mnoštvo prilika. Neka stara prijateljstva se gase, ali se rađaju i neka nova. Krajem mjeseca se više odmarajte.

lyv

Lav

Imate potrebu da svedete račune prije nego što počnete sa pravljenjem planova za naredni period. Ovo je dinamičan period i neka prijateljstva će se naći na probi. Na poslu ste izloženi ubrzanom ritmu, napredak je moguć pomoću socijalnih kontakata. Finansijski aspekti ukazuju na mogućnost dobitka kroz špekulativne investicije. Odličan period za druženje, uživanje u zabavi i ljubavi. Zdravlje vas odlično služi. Nemojte pretjerivati sa hranom i pićem.

deva

Djevica

Fokusirani ste na dom i porodicu, moguće je renoviranje stana ili selidba. Saradnja i kompromis su ključne riječi za vaš uspjeh, zato što on prilično zavisi od pomoći drugih u ovom periodu. Turbulentna dešavanja na poslu mogu uticati na vašu karijeru, ostanite smireni i usredsređeni na svoje zadatke. Nekretnine vam mogu donijeti profit. Odnos sa partnerom je zabavan i romantičan. Umor utiče na zdravlje, opustite se.

vezni

Vaga

Emotivna harmonija će imati prednost u odnosu na karijeru. Stvari se odvijaju nevjerovatnom brzinom, a vi u tome uživate. Vaše društvene vještine dolaze do punog izražaja, a akcije koje preduzimate dovode do sjajnih rezultata. Ovo se pozitivno odražava na finansijsku situaciju. Vaša emotivna snaga doprinosi stabilnosti veze. Uživaćete u zabavama i druženju, a slobodne Vage će imati dosta prilika da upoznavaju svoju srodnu dušu. Zdravlje je odlično.

skorpion

Škorpija

Tokom decembra ćete oblikovati događaje u okruženju prema kalupu koji odgovara vašim ciljevima. Imate dosta energije i to što ste naumili možete da ostvarite bez pomoći drugih. Napredak u karijeri je moguć kroz dodatno usavršavanje i učenje. Nove vještine donose i povećanje prihoda. Biće uzburkanih momenata u vezi, na vama je da ih prevaziđete uz pomoć kompromisa. Zdravlje je dobro. Isprobajte nove fitnes metode.

strelec

Strijelac

Decembar će za vas biti jedan od najboljih perioda u ovoj godini kada se radi o samopouzdanju i energiji kojom pristupate rješavanju problema. Diktiraćete uslove onako kako vama odgovara. Slobodno se prepustite sanjarenju, to što želite, možete i da ostvarite. Povoljni su uslovi za zaradu stečenu ulaganjem uz proračunatu količinu rizika. Emotivno zadovoljstvo i stabilnost doprinose dobrom zdravlju. Na odustajte od redovnog vježbanja.

oven

Jarac

Više od polovine planeta smješteno je u vašem znaku tokom decembra i kreću se unaprijed. To vas čini izuzetno nezavisnim i prodornim u svim vašim poduhvatima. Za vas nema prepreka u ovom periodu, a oslanjaćete se i na sopstvenu intuiciju. Međutim, to može i da vam donese sukobe sa okolinom i bližnjima, budite pažljiviji u komunikaciji. Venera dodatno pojačava vašu privlačnost. Zdravlje je dobro. Višak energije utrošite kroz sportske aktivnosti.

vodolej

Vodolija

Vaši snovi su izvor vaših ideja. Ovo je period u kome ćete imati dovoljno energije da ih samostalno realizujete. Okrenite se svojim duhovnim potrebama i dobrobiti okoline. Profesionalni napredak je moguć kroz povezivanje i aktivno druženje sa kolegama iz struke. Finansijski planovi se ostvaruju bez većih poteškoće. Harmoničan odnos sa partnerom upotpunjen je zabavom i radošću zbog zajednički provedenog vremena. Vrijeme je za promjenu u načinu ishrane.

ribi

Ribe

Pred vama je mjesec akcije i napretka na svim poljima. Sposobni ste da samostalno ostvarite svoje želje, ali nemojte zanemarivati društvene kontakte sa ljudima na visokim položajima. Karijera može doživjeti neočekivan uzlet, što će rezultirati i poboljšanjem finansija. Harmonični odnosi sa partnerom doprinose opštem napretku. Slobodne Ribe bi trebalo da obrate pažnju na osobe koje sreću u prvoj dekadi decembra. Zdravlje je osjetljivo, više se odmarajte.