kozirog

Ovan

Tranzicija Merkura kroz znak Blizanaca odvija se od 5. do 19. juna. To utiče na vaše komunikacije i način razmišljanja, dajući vam jasniju percepciju. Polovina planeta se kreće unazad u ovom periodu, što vašu okolinu čini letargičnom. Vaš stav će odrediti budući razvoj situacije. Povedite računa da ne dođe do nesporazuma u poslovnoj komunikaciji. Zdravlje odlično do 21, nakon toga obratite malo više pažnje.

telec

Bik

Tokom ovog mjeseca Sunce, Merkur, Venera, Mars i Saturn preovlađujuće utiču na vaš identitet, vrijednosti i um. Ovo je odličan period za istraživanje sopstvenih ciljeva. Postavite sebi izazove, kreativna energija je na vašoj strani. Lične interese ćete morati da prilagodite dobrobiti okoline. Ciljeve ćete ostvariti i uz pomoć ličnog šarma. Pripremite se na kašnjenja, budite tolerantni i prihvatite to da se stvari trenutno tako odvijaju.

bliznaci

Blizanci

Moć planeta se premješta sa sjevernog na južni dio horoskopa. Neptun, vaša planeta karijere, kreće se retrogradno, što donosi određene izazove na profesionalnom planu. Ovo se kombinuje sa pitanjima vezanim za porodične i emotivne stvari. Uspjeh zavisi od načina na koji ćete pokušati da usaglasite sve ove aspekte. Zdravlje bez problema, iskoristite to kao pomoć u prevazilaženju prepreka. Strpljenje je ključna riječ.

rak

Rak

Saturn umije da dijeli lekcije, a ovog mjeseca će vam pomoći na polju ličnog razvoja. Ovo je dobar period za povezivanje sa ljudima, izgradnju mreže poznanstava i stvaranje novih poslovnih veza. Što se tiče ulaska u emotivne veze možda je bolje sačekati drugačiji raspored planeta. Unutrašnja emotivna snaga će vam biti potrebna da biste se uspješno suočili sa nepredviđenim situacijama. U trećoj dekadi mjeseca ćete biti praktičniji.

lyv

Lav

Ako tačno znate šta želite, onda će se to i ostvariti. Lavovi koji se bave umjetničkim zanimanjima doživjeće veliki uspjeh. Sunce, vladar vašeg znaka, u takvom je položaju da će jun početi uz mnogo kontradiktornosti. Harmonija odnosa u poslovnom okruženju pomoći će lakšem prolasku kroz ovaj period. Kako mjesec bude odmicao, situacija će se popravljati. Mogući izdaci za renoviranje stambenog prostora.

deva

Djevica

Dinamična zbivanja na poslovnom planu donose promjene ka boljem. Djevice bi ipak trebalo da zadrže smirenost u kontroverznim situacijama. U slučaju neizvjesnog ishoda, bolje je odlučiti se za neaktivnost. Usmjerite svoju osjećajnost prema dragim osobama, vratiće vam se mnogostruko. Poriv za apsolutnom kontrolom svega može da bude umanjen ako se bavite nekom umjetničkom disciplinom. Dodatno se odmarajte, prijaće vam.

vezni

Vaga

Ovogodišnji junski planetarni šou ima svoju primadonu – Veneru. Ona je i vladar vašeg znaka, tako da ćete varničiti od inspiracije. Imaćete utisak da ponovo prolazite kroz teritorije okupirane preispitivanjima. Iako vam se može učiniti da je to uzaludno, pokušajte da se ne opirete okolnostima. Neki pripadnici ovog znaka doživjeće lijepe promjene na ljubavnom planu. Bitno je da u ovom periodu budete strpljivi i fokusirani na ono što zaista želite.

skorpion

Škorpija

Početak mjeseca donosi dobre nagovještaje, a nastavak ih i potvrđuje. Obilje dešavanja na polju karijere biće praćeno podjednakom količinom aktivnosti na privatnom planu. Jupiter, planeta novca, nalaže opreznost u donošenju finansijskih odluka, posebno ako se radi o ulasku u partnerski posao. Senzualni dio vaše prirode nadjačaće emotivnost. Nakon prve dekade, Venera utiče na turbulencije u odnosima. U formi ste.

strelec

Strijelac

Imate priliku da raščistite misli koje mogu da spriječe vaš optimizam da dođe do izražaja. Stabilnost u karijeri zasnovana je na miru koji ste stekli u prethodnim mjesecima. Planetarni raspored ovog mjeseca donosi mnogo teškoća svima, ne dopustite da vas to uputi stazom depresije. Jednostavno prihvatite realnost. Već od početka treće dekade biće daleko lakše. To važi i za zdravstvenu situaciju. Masaža i joga, razmislite o tome.

oven

Jarac

Trebalo bi da konačno prihvatite da niste odgovorni za sreću vašeg partnera. Sredina mjeseca pogoduje raspravama u vezi. Situacija na poslu jeste haotična, ali još uvijek ne prevazilazi vaše organizacione sposobnosti i profesionalnu nadmoć. Ipak, izvjesno je da ćete morati da uložite dodatni napor da bi sve prošlo kako treba. Posvetite se fizičkim i duhovnim vježbama, to će vam pomoći da prebrodite fazu umora.

vodolej

Vodolija

Energija koju osjećate, uz strast i kreativnost, dolazi zahvaljujući Neptunu. Ovo je mjesec transformacija na planetarnom nivou, i mnoge od tih promjena će imati direktan pozitivan uticaj na vas. Čuvajte se bjekstva u dvorac idealizma, znate da ste tome skloni. Preduzimajte samo neophodne korake, nakon pažljivog promišljanja. Ovo je period u kome bi trebalo da se posvetite sebi i porodici. Njegujte se i odmarajte.

ribi

Ribe

Ništa loše se neće dogoditi ukoliko odlučite da živite prema sopstvenim pravilima. Vremena su turbulentna, te svakako morate da uključite sve svoje potencijale da biste izašli na kraj sa izazovima. Pripremite se za poneko razočaranje i moguće konflikte na svim poljima. Mars je u vašoj kući ljubavi, što vam daje ohrabrenje za preduzimanje prvog koraka. Tolerantno sa porodicom. Obratite pažnju na ishranu.