kozirog

Ovan

Pred vama je mjesec tokom kojeg će vam novac dolaziti brže nego što možete i da zamislite, bilo da je riječ o odobrenim kreditima, nasljedstvu ili naplati od sudskih procesa. Istovremeno, razmišljaćete o tome gdje da investirate dobijeno. Izaberite ono što vam omogućava saradnju sa inostranstvom, ili život u istom. Važan partnerski ili emotivni odnos može vas djelimično destabilizovati. Ne reagujte na prvu loptu. Prolazna slabost. Jačajte imunitet.

telec

Bik

Sa ulaskom Jupitera u Škorpiju otpočeo vam je jednogodišnji period tokom kojeg možete očekivati najbolje moguće okolnosti na planu emotivnog i poslovnog partnerstva. Ovog mjeseca i Sunce i Venera dodatno snaže te oblasti, pa ćete beskrajno uživati u popularnosti, ljubavi, zadovoljstvima. Uspjeh u javnim poslovima je izvjestan, kao i povoljna sudska rješenja. Oslonite se na prijatelja. Unosite više tečnosti, moguć problem s bubrezima.

bliznaci

Blizanci

Sjajna poslovna prilika nije za propuštanje. Moguće unapređenje, kao i podrška pretpostavljenih. Pomoć osobe iz druge sredine donijeće više klijenata. Emotivni partner konačno donosi važnu odluku. Završite odnos ako se u njemu mučite. Slobodne očekuje zanimljiv susret na radnom mjestu ili preko osobe sa kojom sarađujete. Naglašene strasti doprinijeće tome da se ponovo osjetite živim. Obavite redovne kontrole.

rak

Rak

Izuzetan mjesec pun radosti, ljubavi, kreativnosti i zabave je pred vama. Pozitivna energija će vas preplaviti, bilo da je riječ o zaljubljivanju, bilo o radosti koju dijete može da probudi. Mnogi će biti i inspiracija drugima, pa je sjajno vrijeme i za obrazovanje, prenošenje znanja i putovanja radi edukacije. Manji problemi sa nekim od ukućana ili sa stambenim prostorom. Poslovne odluke donosite tek krajem mjeseca. Zdravlje sve bolje!

lyv

Lav

Svu energiju, i psihičku, i fizičku, kao i finansijsku, ulažete u dom, ukućane i nekretnine. Sjajan mjesec za porodična okupljanja i važne dogovore o budućnosti. Sjajan mjesec i za investiranje u imovinu, kao i za odluke o preseljenju i iseljenju. Mogući problemi u komunikaciji. Povedite računa da ne budete preoštri, jer možete uvrijediti mlađu mušku osobu. Izbjegavajte brzu vožnju. Zdravlje solidno.

deva

Djevica

Izuzetan mjesec za dobru komunikaciju, edukaciju, uspješne dogovore sa rođacima i susjedima, potpisivanje važnih ugovora je pred vama. Mnogi će se odlučiti za kupovinu kvalitetnog automobila. Susret sa vrlo harizmatičnom osobom na kraćem putu može vam promijeniti život u potpunosti. Slobodne Djevice mogu se zaljubiti kao nikada do sada. Najvažnije je da ne sumnjate, već da vjerujete. Kraj teške situacije u domu, kao i depresije.

vezni

Vaga

Uzbudljiv mjesec po pitanju odnosa je pred vama. Najprije ćete se odlučiti da preduzmete ozbiljne korake ka stabilizaciji odnosa i braka, a nakon toga možete se čak odlučiti i na prekid veze. Mars u vašem prvom polju narušiće vaš lični balans, što će se odraziti i na odnose. No, istovremeno će vas načiniti i hrabrijim nego što inače jeste. Iskoristite ovaj period da shvatite da ne morate biti u odnosu da biste postojali. Novac pristiže sa svih strana. Glavobolja.

skorpion

Škorpija

Ovo je mjesec kada je za Škorpije sve moguće! Igrajte slobodno na sve ili ništa – dobićete sve! Bićete puni energije, i plijenićete na svakom polju. Finansijski problemi su konačno na izmaku, a sjajni poslovni dogovori su pred vama. Ne libite se da prihvatite ulogu vodeće figure. Postoji mogućnost da dođete do novca, očekuje vas povoljan finansijski period. Sukob sa nekim od ukućana je na pomolu. Provjerite instalacije u kući. Obavezna dijeta.

strelec

Strijelac

Tokom prve polovine mjeseca možete se osjećati kao da ste izolovani od ostatka svijeta. Bićete usmjereni na snijevanje o dalekim mjestima i boljem životu. Mnogima se snovi mogu ostvariti, jer je pred vama sjajna prilika da dobijete veliki novac, zelenu kartu, nagradno putovanje. Mnogi mogu zalutati u neku tajnu vezu, a mnogi od prijatelja načiniti neprijatelja upravo zbog toga. Krajem mjeseca realizacija konkretnih projekata. Mogući prijelomi.

oven

Jarac

Mjesec sjajnih odnosa sa prijateljima je pred vama. Mnogi mogu očekivati podršku onih pravih, a mnogi se mogu i radovati uspjehu prijatelja kao sopstvenom. Uspjeh u okviru nekog udruženja ili partije je izvjestan. Ostvarenje nada i planova za koje ste mislili da su nemogući. Napredak mlađe muške osobe neće uticati na vaš status, već će doprinijeti tome da i vi načinite korak naprijed. Ljubav preko prijatelja ili sa prijateljem mijenja život. Zdravlje sve stabilnije.

vodolej

Vodolija

Sjajan mjesec za izuzetan poslovni uspjeh, javno priznanje, ali i uspjeh partnera. Konačno stiže i materijalna podrška koja će vam omogućiti da donesete pravilnu odluku, kao i da plasirate svoje ideje. Ljubav preko posla na pomolu. Prenaglašene strasti mogu vas destabilizovati. Uživajte u primanju. Mogući prolazni problemi na fakultetu, inostranstvu, sudu. Izbjegavajte sukobe sa mlađim muškim osobama. Problemi sa tehnikom. Zdravlje sjajno!

ribi

Ribe

Vaš pogled u budućnost vezan je za inostranstvo. Ovog mjeseca fokusiraćete se na konkretnu zemlju i konkretne mogućnosti da tamo odete. Povoljna poslovna prilika je jedna od potencijalnih mogućnosti. Druga je vezana za partnera koji ima vezu sa željenom destinacijom. Uspjeh u učenju, na ispitima, u investicijama, ali i u igrama na sreću. Ne ignorišite rezak bol u predjelu bubrega ukoliko ga osjećate već neko vrijeme.