kozirog

Ovan

Nakon praznicima usporenog januara, poslovna dinamika tokom februara mijenja ritam. Gomilaju se zahtjevi, projekti, zadaci, ali i vaše dileme i preispitivanja. Smislite novu strategiju, vodeći računa o ličnim mogućnostima. Prije ili kasnije, emocije donose prevagu nad razumom. Ukoliko postoji dobra prilika prihvatite novu ljubavnu romansu. Neka vaša najvažnija odluka bude zdravstvena, ostavite alkohol i duhan.

telec

Bik

Vašu pažnju zaokuplja “dobitna kombinacija” koja će povezati vaše interese sa interesima firme u kojoj radite. Istrajni ste i profesionalni, pokušajte da obuzdate tvrdoglavost i sve će doći na svoje mjesto. Pa i emotivni život. Imajte na umu da prava ljubav pobjeđuje, ali da je teško održati onu u kojoj ima više svađe nego strasti. Vrijeme je da se pokrenete i razmrdate duh i tijelo. Za početak dovoljno je brzo hodanje.

bliznaci

Blizanci

Nemojte dozvoliti da posao dominira vašim životom. Naučite da podvučete jasnu crtu i odvojite profesionalnu, društvenu i emotivnu sferu. Možda u početku bude teško, ali će se isplatiti. U svakom smislu. Emotivna napetost se može prevazići zdravim razgovorom i čistim emocijama Nesanica je često odraz mentalnog stanja, nagomilanih problema, stalnog preispitivanja i neizgovorenih riječi. Pričajte, nemojte šutiti.

rak

Rak

Pred vama su važne odluke koje će odrediti dalji tok vaše karijere. Ukoliko budete previše vagali, samo ćete se pokolebati. Poslušajte intuiciju kao mnogo puta do sada. Kako se bliži “dan D”, situacija će se razbistriti. I u ljubavi će sve biti mnogo jasnije, samo otvorite oči. Konačno ćete stvarno vidjeti ono što je sve vrijeme bilo pred vama. Družite se malo više i radujte se svakom danu. Imaćete razloge u sebi.

lyv

Lav

Samouvjereno branite svoje profesionalne interese i ne dozvoljavate da neko mijenja vašu poslovnu strategiju. Međutim, ne okreće se Zemlja oko vas, poslušajte i kolege, zajedničkim radom postići ćete više. U rasvjetljavanju ljubavnih dilema važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Emotivna distanca mogla bi da vas podstakne na dobro rješenje. Šta danas da učinim za svoje zdravlje? Ponavljajte sebi isto pitanje svakog jutra.

deva

Djevica

Izbjegavajte javne rasprave i poslovna nadmudrivanja, nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Posvetite pažnju poslovima koji će vam donijeti konkretne rezultate i finansijsku dobit. Umjerenost u izražavanju osjećanja predstavlja veliku vrlinu, ponekad svaku odluku treba dobro osmisliti. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Osjećate se zdravo i poletno, sa dovoljno energije da osvojite svijet.

vezni

Vaga

Vaša kreativnost dolazi do pravog izražaja u situacijama kada drugi gube volju, snagu ili ideje. Znate da sagledate širu sliku i da pronađete odgovarajuće rješenje. U tome je vaša prednost, iskoristite je. Očekuje vas razgovor sa partnerom, u kojem će svako od vas morati da se odrekne nečega, da bi nešto zajedničko dobili. Izbori su vaši. Temperaturna klackalica negativno utiče na vaše raspoloženje. Odmarajte se.

skorpion

Škorpija

Zainteresovani ste za novu poslovnu ponudu koja je u skladu sa vašim ambicijama, vještinama i znanjem, ali vas muči nesigurnost. Biće vam lakše ako na papiru ispišete razloge “za” i “protiv”. U emotivnom životu trebaće malo vremena da se opet poklope kockice. Važno je da u međusobnom nadmudrivanju ne izgubite ljubav. Imate li hobi? Časove plesa, pilatesa, kuhanja, stranih jezika…? Prijaće vam.

strelec

Strijelac

Ne dopada vam se takmičarsko raspoloženje na poslu, pa pokušavate da ostvarite dobar uvid i bolju kontrolu nad važnim događajima. Iskren i otvoren razgovor sa kolegama promijenio bi poslovnu klimu. Ljubav je na vašoj strani. U mjesecu zaljubljenih neka romantika bude vaš glavni adut. Planirajte već danas. Ne odlažite odlazak ljekaru, obavite preventivne preglede kako biste bili mirni tokom godine.

oven

Jarac

Imate dobar predosjećaj kada je posao u pitanju i na osnovu svoje intuicije donosite ispravne odluke. Pred vama je uspješan period za rješavanje velikih i važnih pitanja na profesionalnom planu. Pokušajte da razumijete nemušti jezik svog partnera. Nešto ga muči, a nema hrabrosti da vam to kaže. Postavljajte mu pametna pitanja i saznajte. Budite fizički aktivni, više vježbajte. Lakše će vam biti u društvu.

vodolej

Vodolija

Diplomatski maniri i kompromisna varijanta obično daju dobre rezultate, uglavnom na duže staze, ali je ponekad potrebno odluke donijeti odmah i sada. Ako se budete dugo preispitivali, propustićete priliku za napredovanje. U rođendanskom raspoloženju najviše se radujete ljubavi. Onoj pravoj, iskonskoj. A sve vrijeme je bila tu. Pravo vrijeme da se oprobate u zimskim sportovima. Ako niste vični, šetajte.

ribi

Ribe

Budite promišljeniji u vezi finansijskih transakcija, nemojte dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime o zajedničkim ciljevima. Ponekad ste suviše zaokupljeni svojom maštom, a odluke donosite srcem, a ne umom. U ljubavi će postojati sjećanja koja će nalijetati na vas, i vi na njih. Neka će vas boliti, ali će vas druga podstaći na traganje. Neko čeka na vas. Strepnje utiču na ljepotu i zdravlje. Uživajte u životu.