kozirog

Ovan

Već s prvim danima februara osjetićete veći priliv energije. Stvari koje su vam izgledale teške i nerješive sada vam idu lako. Pojačan je stepen odgovornosti koji se od vas očekuje na poslu. Najbolje je da sve odluke donesete u prvom dijelu mjeseca, jer ćete kasnije biti skloniji lošoj procjeni. Početak mjeseca je naročito povoljan za sve koji očekuju neka važna dokumenta, kao i za one koji žele novi početak u inostranstvu. Opasnost od virusnih infekcija krajem mjeseca.

telec

Bik

Na poslovnom planu početkom februara sve ide sjajno, uz obilje novih ideja koje će vam lako i spontano dolaziti, a koje mogu da poboljšaju efikasnost posla. Ipak, potreba za slobodom, koju imate već dugo, ovog mjeseca će biti još više naglašena. Željećete da dišete punim plućima i da se oslobodite nakupljenih kilograma, uslijed čega možete odlučiti da obaveze prebacite na saradnike i odete na odmor. Kraj februara je rezervisan za ljubavna uživanja. Dobro zdravlje.

bliznaci

Blizanci

Otvoreni ste za sve novo – nova saznanja, putovanja i pronalaženja novih rješenja. Planirajte sva putovanja početkom februara, posebno ona koja su povezana sa poslom. Isto tako, i sve bitne odluke u vezi sa poslom ili porodicom riješite početkom mjeseca. U drugom dijelu februara energija vam je u padu, mnoge stvari će vam krenuti naopako, pa je najbolje da usporite. Čuvajte se konfrontacije sa partnerom jer može izazvati stres i uticati na vaš imunitet.

rak

Rak

Početkom mjeseca možete započeti neki novi posao ili željeti da uvedete novitete. Oni koji planiraju odlazak u inostranstvo, ili sklapanje nekog dogovora koji je povezan sa inostranstvom, lako to mogu da ostvare u drugom dijelu mjeseca. Slobodne Rakove krajem februara očekuje ljubav na poslu, koja može da se pretvori u ozbiljnu vezu. Zauzeti Rakovi će u toku ovog mjeseca postati potpuno svjesni toga da li su sa pravim ili pogrešnim partnerom. Čuvajte se povreda.

lyv

Lav

Vrijeme je da shvatite da ne možete sve sami i da pojačate poslovnu saradnju s drugima. Obradovaće vas neočekivani dobici u prvom dijelu februara. Trebalo bi da se potpuno posvetite svom partneru, da ga malo više slušate i učestvujete u njegovim planovima. Slobodni Lavovi, poneseni strastima, mogu da ulete u neku strastvenu avanturu. Vrijeme može da utiče na hronične zdravstvene probleme koje već imate.

deva

Djevica

Prvi dio februara donosi vam nevjerovatno ubrzanje i efikasnost. Sve stvari koje već dugo čekaju rješenje, bilo na poslu, bilo u kući, sada se rješavaju preko noći. Isplata dugo očekivanog novca u drugom dijelu februara. Zauzete Djevice provode više vremena s partnerom, dok slobodne imaju priliku da uđu u ozbiljnu vezu sredinom februara. Vodite računa o stresu i ne trošite uludo energiju jer prehlade i virusi stižu onima sa oslabljenim imunitetom.

vezni

Vaga

Vrijeme je da se opustite i uživate u stvarima koje volite. Poslovne obaveze koje imate svedite na rješavanje najosnovnijih. Može vam iznenada iskrsnuti neko zanimljivo putovanje. Vaš urođen šarm će dominirati toliko da će se partner ponovo zaljubiti u vas. Slobodne Vage će imati više zainteresovanih oko sebe i moći će da biraju. U prvom dijelu mjeseca čuvajte se nepotrebnih izdataka. Finansijska situacija vam se znatno popravlja. Blaga prehlada.

skorpion

Škorpija

Sjajan mjesec za realizaciju poslovnog projekta koji će vam donijeti veći priliv novca, ali ćete isto tako morati i da uložite novac. U prvom dijelu mjeseca sve poslovne obaveze obavljate brzo i s lakoćom. Povezivaćete se s ljudima koji mogu da vam pomognu. Očekuju vas neočekivani troškovi kada je riječ o domu i porodici. Drugi dio mjeseca rezervisan je za uživanja i ljubav. Slobodne Škorpije očekuje velika ljubav, ona o kojoj su oduvijek maštali. Migrena.

strelec

Strijelac

Izražena energija pratiće vas tokom cijelog februara. Preuzećete inicijativu na mnogim poljima, posebno na polju posla, gdje možete lako sprovesti neke svoje ideje. Tražiće se vaše mišljenje i poštovaće se ono što kažete. Povoljan period za sređivanje dokumenata. Putovanja i ugovori povezani sa inostranstvom ili s distribucijom nekog novog proizvoda. Na pomolu je i nova avantura. Dobro zdravlje, čuvajte se samo poledice.

oven

Jarac

Vaša praktična strana će u februaru najviše doći do izražaja. Iskoristićete maksimalno svoje znanje u praktične svrhe i dobro ćete ga naplatiti. Istovremeno ćete uložiti i u dodatnu edukaciju iz oblasti svoje struke, da biste išli u korak s vremenom. Zbog zaokupljenosti poslovnim obavezama možete narušiti emotivni odnos u prvom dijelu mjeseca. Uložite malo više vremena da to popravite. Partner će cijeniti vašu pažnju. Prehlada.

vodolej

Vodolija

Poletnost i ogromna energija očekuju vas na samom početku februara, naročito ako ste u situaciji da sklapate neke nove dogovore, ako polažete ispite ili se nadate nekom putu na kojem možete da zablistate. Bićete veseli, pričljivi i zanimljivi svima oko sebe. Šarmiraćete one koje želite, a jedna interesantna osoba može u prvom dijelu februara da vas ostavi bez teksta. Aktiviraju se samo manji zdravstveni problemi koji su vas i ranije mučili.

ribi

Ribe

U prvom dijelu februara trudićete se da odgovorite na zahtjeve posla, spremni da idete u korak sa svim novinama i izmjenama koje se od vas traže. Smiješi vam se i blaga povišica ili dodatak na već postojeću zaradu. U drugom dijelu mjeseca vam posao postaje prilično naporan, a moguće su i svađe s partnerom zbog zapostavljenosti. Nađite više vremena za odmor i za stvari u kojima uživate. Virusna infekcija krajem mjeseca.