kozirog

Ovan

Pred vama je period ispunjen uspjesima. Bićete iznenađeni brzinom kojom vaši planovi postaju realno vidljiva ostvarenja. Mogući su problemi u dotoku novca, obratite pažnju na bespotrebne troškove. Mars i Venera imaju negativan uticaj na ljubavna dešavanja, ne očekujte mnogo romantičnih trenutaka. Brzina kojom se sve odvija može da naruši zdravstvenu ravnotežu, važno je da sačuvate unutrašnji mir. Posvetite više pažnje relaksaciji i zdravoj ishrani.

telec

Bik

Skloni ste tome da postanete nemarni i da požurujete stvari. Budite praktičniji u pristupu rješenjima problema i trudite se da držite korak sa promjenama. Stvari mogu da se odvijaju u skladu sa vašim željama, ali čuvajte se narušavanja međuljudskih odnosa uslijed pretjerane agresivnosti. Razumijevanje partnerovih potreba čini vezu jačom. Očekuju vas povoljni finansijski aspekti. Više se krećite.

bliznaci

Blizanci

Vaše profesionalne ambicije rastu pod uticajem Merkura. Iako možete mnogo toga sami da postignete, još dalje ćete stići kroz saradnju sa kolegama. Željene ciljeve ćete dostići kreativnošću i vrednoćom. Karijera vas okupira i to dovodi do remećenja odnosa u porodici. Moraćete dodatno da se potrudite kako biste očuvali sklad. Zdravlje delikatno u prve dvije dekade marta, uz dosta odmora slijedi poboljšanje.

rak

Rak

Poslovne aktivnosti odnose prevagu nad svim ostalim aspektima zahvaljujući pozitivnom uticaju Marsa i Plutona. Ukoliko ste u potrazi za napretkom u karijeri, ovo je pravo vrijeme za vas. Moguća je i promjena posla. Istovremeno ste i pod strastvenim uticajem Venere i to se odražava na ljubavni život. Nesuglasice u porodici morate da rješavate hladne glave. Stres uzrokuje pad imuniteta. Jedite više povrća.

lyv

Lav

Iako će dešavanja na poslu biti burna, i kod kuće vas očekuje dosta dinamičnih promjena. Naučite kako da dozvolite stvarima da se odvijaju prirodnim tokom, prihvatite savjete od provjereno dobronamjernih osoba. Imate sve predispozicije za potpuno ispunjenje emotivnih potreba. Priliv novca zavisi od vaše volje za učešćem u zajedničkim projektima. Optimizam i vedrinu održavajte redovnim vježbanjem.

deva

Djevica

Uskladite svoje želje sa trenutnim mogućnostima kako biste izbjegli nervozu izazvanu nerealnim očekivanjima. Imate podršku partnera i porodice, dobro čuvajte ravnotežu između privatnog života i poslovnih obaveza i potrudite se da ta ravnoteža opstane. Napori koje ulažete u napredak na poslu daju rezultate, vaša pozicija je stabilna i služi kao pozitivan primjer ostalima. Ne zanemarujte hronične tegobe. Vježbajte redovno.

vezni

Vaga

Izazovi sa kojima se susrećete profesionalno zahtijevaju od vas da ih savladate uz pomoć drugih. Važno je da zadržite emocionalni balans kako bi stvari kod kuće ostale pod kontrolom. Pokušajte da ne zauzimate dominantan stav u odnosu na partnera, već dozvolite stvarima da idu svojim tokom. Porodični troškovi premašuju budžet, moraćete da pronađete dodatne izvore finansija. Dobro zdravstveno stanje vas čuva u dobrom raspoloženju, i obrnuto.

skorpion

Škorpija

Ne zanemarujte svoje poslovne aktivnosti iako vam karijera trenutno nije u prvom planu. Strpljenje nije vaša vrlina, pokušajte to da promijenite i mnogo toga će ići daleko lakše u životu. Tragate za višim duhovnim sferama u cilju očuvanja porodične harmonije. Slobodne pripadnike ovog znaka očekuju veoma zanimljiva poznanstva. Imate dosta energije, nastavite sa zdravim životnim navikama.

strelec

Strijelac

Jupiter vas čini društvenim, dok sa druge strane, pod uticajem Marsa možete da budete i veoma tvrdoglavi. Nađite ravnotežu između ovih polova i ostvarićete svoje ciljeve za ovaj period. Potrudite se da odvojite dovoljno vremena za osobe koje su vam zaista bliske kako ne biste narušili odnose sa njima. Uprkos tome što imate teškoće na poslu, finansijska situacija je stabilna. Ne trošite se na bespotrebne sukobe, čuvajte unutrašnji mir.

oven

Jarac

Ovo je vrijeme u kome je korisnije praviti planove za budućnost nego uzaludno trošiti energiju na stvari koje ne mogu da budu završene. Prepoznajte šta su vam realne mogućnosti i oslonite se na podršku koju vam pružaju partner i porodica. Pravi prijatelji su uvijek tu za vas, odvojite malo vremena i za njih. Nepredviđene popravke mogu da poremete kućni budžet. Odmarajte se i unosite više vitamina.

vodolej

Vodolija

Vrijeme je za promjene. Mars i Pluton utiču na dramatične zaokrete u karijeri, što uopšte nije loše u vašem slučaju. Čuvajte emotivnu stabilnost i bićete u mogućnosti da situaciju prilagođavate sopstvenim potrebama. Venera i Merkur donose sklad na ljubavnom planu, dok slobodne pripadnike ovog znaka očekuju brojne mogućnosti. Dobar finansijski status. Vedrina duha doprinosi dobrom zdravlju.

ribi

Ribe

Odlučno preuzimate dalji tok sopstvene karijere u svoje ruke. Ukoliko na trenutnoj poziciji niste zadovoljni načinom na koji nadređeni cijene vaš doprinos, nećete imati problema da potražite neko drugo radno mjesto. Romantično i strastveno su riječi koje opisuju dešavanja na polju ljubavi. Ovo je i povoljan period za ulaganje u nekretnine, kao i za renoviranje stana. Budite umjereniji sa hranom i više vježbajte.

Ja'Whaun Bentley Jersey